Delta Six, cea mai spectaculoasa arma pentru jocuri din lume (VIDEO)

Data: 22/10/2012 | Autor: .

Designerul David Kotkin a prezentat, pe Kickstarter, prototipul Delta Six, unul dintre cele mai spectaculoase controlere dedicate jocurilor de first-person shooter. Gadgetul urmeaza sa fie compatibil cu toate consolele de pe piata, inclusiv cu mult asteptatele Wii U si OuYa.

Gadgetul nu este ieftin, costa 89 de dolari, insa promite o experienta completa. Delta Six vine cu un profil foarte apropiat de armele reale si cu butoane dedicate pentru toate functiile jocurilor de razboi.

Delta SIX include o serie de senzori de miscare, inclusiv giroscop, astfel ca transforma cu fidelitate toate miscarile armei in lumea virtuala.

Pentru ca experienta sa fie cat mai spectaculoasa, gadgetul vine cu o serie de artificii tehnice – are recul, tremura, ofera senzatia cadentei de tragere, devine mai greu cand lansezi gloante de alt calibru, scoate sunetele clasice de arma etc.

Arma va fi disponibila in mai multe culori, marimi si formate. Vei putea, de exemplu, sa ii atasezi un pat rabatabil sau o luneta.

Mai multe amanunte aflati din clipul de mai jos si de pe pagina oficiala.

Dezvoltatorii spera ca vor strange minim 500.000 de dolari pentru a incepe productia de serie. Daca subscriptia va decurge cum trebuie, vom vedea gadgetul in magazine in sezonul de shopping de Craciun.