PowerA a lansat prima consola de jocuri pentru telefoanele cu Android (VIDEO)

Data: 23/10/2012 | Autor: .

Sa te joci pe un smartphone nu este totdeauna un lucru placut. Multe jocuri, in special cele de actiune, au nevoie de controlere speciale pe care butoanele virtuale de pe ecranul telefoanelor reusesc cu greu sa le imite. Americanii de la PowerA au lansat pe piata un controller care vine sa transforme experienta de joc intr-una cu adevarat placuta.

Consola MOGA este foarte usor de folosit. Are un lacas special in care se pune telefonul, iar conexiunea se realizeaza prin Bluetooth. Controlerul are patru butoane programabile pe fata, doua pe laterale, un buton de start si altul de select si doua stick-uri analogice.

Consola este compatibila cu gadgeturile care ruleaza Android 2.3+ si este disponibila deja in magazinele din SUA, urmand sa ajunga, in curand si in Europa.

Cei de la PowerA au semnat parteneriate cu majoritatea producatorilor de jocuri, astfel ca pe de pe site-ul powerA.com pot fi descarcate in prezent 45 de jocuri produse de Gameloft, Ratrod Studios, Atari, Namco Bandai, SEGA, Vector Unit, Remedy Entertainment etc.

Printre jocurile disponibile se afla The Dark Knight Rises HD, N.O.V.A. 3, Sonic CD, Death Rally si Dangeon Hunter 3. Puteti consulta lista jocurilor aici.

Jocurile pot fi descarcate si prin aplicatia dedicata MOGA™ Pivot App disponibila prin Google Play. Consola costa 49.99 dolari si, daca nu mai asteptati sa o vedeti in magazine, o puteti cumpara de pe site-ul oficial.