Primul trailer oficial pentru spectaculosul joc Halo 4 (VIDEO)

Data: 23/10/2012 | Autor: .

343 Studios a lansat trailerul oficial al unuia dintre cele mai asteptate jocuri ale anului, Halo 4. Game-ul, care se va lansa pe 6 noiembrie, va veni sub forma unui serial care va oferi jucatorilor posibilitatea de a experimenta, periodic, diverse misiuni.

Clipul, produs de regizorul David Fincher, prezinta cateva detalii din trecutul lui Master Chief, protagonistul seriei de jocuri Halo pentru Xbox.

Clipul realizat sub coordonarea regizorului renumit pentru filme ca Fight Club si Social Nerwork imbina elementele de grafica din joc cu imagini filmate in realitate, amintiri ale personajului Master Chief, scrie BGR.

Dezvoltatorul jocului, 343 Studios, a anuntat ca jocul va fi disponibil, treptat, in mai multe episoade, la fel ca serialele TV, iar jucatorii vor putea experimenta, astfel, o gama larga de experiente, complet diferite. Interesant este ca primele episoade vor fi gratuite pentru a atrage cat mai multi jucatori, relateaza , The Guardian, citat de GadgetReport.ro

Jocul reprezinta inceputul unei noi trilogii, a carei poveste se desfasoara la patru ani după evenimentele din Halo 3.  Jocul marcheaza intoarcerea lui Master Chief (John-117) ca protagonist principal. De asemenea va aparea in joc si Cortana.

Franciza Halo a fost initial imaginata ca o trilogie. Succesul spectaculos al seriei 3, cel mai vandut joc din istorie, i-a facut pe dezvoltatori sa se razgandeasca si sa caute o continuare.

“Incepem o noua saga cu Halo 4. Suntem siguri ca va fi cel mai de succes joc din istoria Xbox”, a declarat, intr-un comunicat, Phil Spencer, corporate vice presedinte la Microsoft Studios.