Descarca noua aplicatie Yahoo Messenger. Este excelenta!

Data: 4/12/2015 | Autor: .

yahoo messenger noua versiune

Yahoo a lansat joi seara o noua versiune pentru serviciul Yahoo Messenger, o aplicatie care ruleaza pe telefoanele si tabletele cu Android si iOS. Cu o nouă interfaţă în culori puternice, reconstruită de la zero, Yahoo Messenger integreaza cateva dintre facilitatile cu care se laudau platformele Flickr, Tumblr şi Xobni.

In noua aplicatie, Yahoo a integrat serviciul de partajare a fotografiilor Flickr, fapt care permite utilizatorilor sa poata trimite sute de poze, care vor aparea interlocutorului aproape instantaneu. De asemenea, acestea pot fi descarcate la o rezolutie foarte buna.

Noul Yahoo Messenger integreaza si o functie de unsend care iti permite, daca ai trimis un mesaj, iar apoi realizezi ca ai facut o eroare, sa il poti sterge de pe chat, dar si o functie de tip Like, care iti da posibilitatea sa iti exprimi aprecierea pentru un comentariu sau pentru o fotografie printr-un buton care apare sub forma unei inimi.

Noul Yahoo Messenger permite, in premiera, si folosirea imaginilor in miscare (GIF-uri), in locul emoticon-urilor, care au fost eliminate, dar si o functie noua, anume „contacte inteligente”. Acesta intelege atunci cand cunosti personal pe cineva aflat in lista de contacte, dar si relatiile care exista intre cei ce se afla in lista.

Interesant este si ca, daca nu ai acces la Internet, poti folosi in continuare serviciul, insa mesajele vor ajunge la destinatar doar dupa ce vei fi online.

Important de mentionat este faptul ca aceste schimbari nu se aplica la versiunea clasica a Yahoo Messenger (de desktop) si inca nu se stie daca aceasta va disparea sau cand va disparea.

Descarca aplicatia pentru iPhone de AICI, iar cea pentru telefoanele si tablete cu Android de AICI.