Descoperire incredibilă! Gena care ne va prelungi viaţa la 130 ani (VIDEO)

Data: 15/09/2014 | Autor: .

 

dnaCum ar fi să trăim până la vârsta de 120-130 de ani? Ei bine acest lucru va fi posibil graţie unei descoperiri genetice revoluţionare. Potrivit cercetătorilor Universităţii din California, activarea unei singure gene ar putea extinde durata vieţii unui om cu 30 de ani!

Aceştia au studiat o sută de mii de musculiţe, cărora le-au manipulat codul genetic. O singură genă ce afectează sistemul digestiv a oferit rezultate spectaculoase. Activarea acesteia a prelungit viaţa musculiţelor cu 25 de procente şi le-a protejat de mai multe afecţiuni.

Cercetătorii spun că, pe lângă extinderea duratei de viaţă, activarea genei în corpul omenesc va preveni apariţia bolilor precum Parkinson, Alzheimer şi unele forme de cancer.

Detalii despre gena care promite să ne prelungească viaţa cu minim 30 de ani vedeti în emisiunea Gadget Show, realizată de GadgetReport.ro si difuzata astăzi la Realitatea TV.

Tot în clipul video de mai jos vedeti cu arată primul robot de companie, aflati detalii despre pachetul de servicii cu care Telekom lansează o nouă modă în piaţa comunicaţiilor şi vedeţi imagini din jocul Fifa 2015, ce urmează să fie lansat oficial săptămâna viitoare.