Philips a adus in Romania primele televizoare cu Android (VIDEO)

Data: 18/09/2014 | Autor: .

philips-smart-tv

Philips a lansat, in premiera in Romania, primele televizoare cu sistemul de operare Android. Seriile 8100, 8200, 8800, 9100 si 9800 pot fi testate incepand de astazi, in magazinul Flanco din Mall Promenada Bucuresti. Televizoarele Philips Android sunt disponibile in magazinele din Romania la preturi pornind de la 7.000 lei, cu diagonale de la 48″ la 65″.

Televizoarele au timpii de raspuns mici si viteza de lucru buna – seriile 8100 si 8200 Philips Android TV sunt echipate cu procesoare Quad Core, iar Seriile 8800, 9100 si 9800 cu procesoare Hex Core.

Noile Philips Android TV ofera utilizatorilor posibilitatea de a accesa direct de pe televizor aplicatii de fitness, social media, e-mail, radio, stiri online, video on demand, catch-up TV, streaming pentru muzica, aplicatii educative pentru copii si orice alte aplicatii de care ar putea fi interesat.

Sistemul de operare Android aduce multitasking-ul in utilizarea aplicatiilor pe noile televizoare. El ofera, de asemenea, posibilitatea update-urilor ulterioare ale aplicatiilor.

In plus, Philips Android TV ofera posibilitatea de a controla, prin aplicatiile disponibile in Google Play Store, device-urile conectate la reteaua casei sau la internet, prin modulul Wi-Fi integrat sau portul pentru conexiune LAN, precum sistemele de supraveghere si securitate, baby monitoarele, hard disk-urile de retea, sistemele de aer conditionat etc.

Pasionatii de gaming pot conecta prin USB gamepad-urile compatibile, pentru un control mai bun al jocurilor rulate pe televizor.

Noile televizoare Philips Android sunt controlate cu usurinta, de la distanta, de pe tableta sau smartphone, indiferent de sistemul de operare al acestora, prin intermediul aplicatiei Philips MyRemote.

Toate modelele de televizoare Philips cu sistem de operare Android sunt dotate cu tehnologia Ambilight si beneficiaza de caracteristici premium ale imaginii.