Disney a lansat serviciul de streaming Disney+

Data: 12/11/2019 | Autor: .

Disney a lansat serviciul de streaming Disney+Disney a lansat oficial, pe 12 noiembrie, serviciul de Disney+. Peste 2 milioane de americani au devenit, în numai câteva ore, clienții serviciului care oferă peste 500 de filme și mai mult de 7500 de episoade ale unor seriale dezvoltate de Disney, Pixar, Marvel și National Geographic, relatează GadgetReport.ro

În exclusivitate, Disney+ oferă toate cele 30 de sezoane ale The Simpsons. Utilizatorii Disney + au acces, totodată, la întreaga colecție Disney Signature, animațiile Pixar și filmele și serialele Star Wars.

The Falcon and The Winter Soldier de la Marvel Studios, documentarul Into the Unknown: Making Frozen 2, noul serial Star Wars – The Mandalorian și filmul animat The Phineas and Ferb Movie se află printre vedetele noului serviciu Disney+, care include mai mult de 25 de serii originale și 10 filme originale în primul său an.

Abonamentul la Disney+ costă 6,99 dolari pe lună sau la 69,99 dolari pe an. Astfel că cine achiziționează abonamentul pentru 12 luni va plăti, în medie, 5,83 dolari pe lună. În următorii doi ani, Disney + va ajunge în toată lumea, inclusiv în România.

În Europa, serviciul este disponibil, în prezent, doar în Olanda. Dacă vreți să aveți acces încă de pe acum la serviciul Disney+, o puteți face cu ajutorul unui VPN setat pe SUA sau Canada.

Cu ocazia lansării oficiale, Disney a prezentat și un nou trailer pentru serialul Mandalorian.

La fel ca Netflix, Disney+ include setări personalizate, profiluri individuale și posibilitatea de a descărca filme și seriale pentru a putea fi urmărite offline.

Disney + este disponibil pe o „gamă largă de dispozitive mobile și conectate”, inclusiv console de jocuri, gadgeturi media streaming și televizoare inteligente 4K HDR.

În România, Disney permite înscrierea adresei de email pe platforma Disneyplus.com, însă fără să ofere alte detalii.