Disney+ se lansează pe 12 noiembrie. The Simpsons și Star Wars – The Mandalorian, difuzate exclusiv

Data: 12/04/2019 | Autor: .

Disney+ se lansează pe 12 noiembrie. The Simpsons și Star Wars - The Mandalorian, difuzate exclusivDisney va lansa, în S.U.A., pe 12 noiembrie, serviciul Disney+, prin intermediul căruia va pune la dispoziția utilizatorilor sute de filme și seriale, de la Disney, Pixar, Marvel și National Geographic, relatează GadgetReport.ro

Abonamentul la Disney+ a fost stabilit la 6,99 dolari pe lună sau la 69,99 dolari pe an. Astfel că cine achiziționează abonamentul pentru 12 luni va plăti, în medie, 5,83 dolari pe lună. În următorii doi ani, Disney + va ajunge în toată lumea, inclusiv în România.

Când vine vorba de conținut, Disney + va oferi peste 500 de filme și mai mult de 7500 de episoade ale unor seriale dezvoltate de Disney, Pixar, Marvel și National Geographic. În exclusivitate, Disney+ va difuza toate cele 30 de sezoane ale The Simpsons.

Utilizatorii Disney + vor avea acces, totodată, la întreaga colecție Disney Signature, animațiile Pixar și filmele și serialele Star Wars.

Disney anunță că va dezvolta, de asemenea, un conținut original dedicat serviciului de streaming. The Falcon and The Winter Soldier de la Marvel Studios, documentarul Into the Unknown: Making Frozen 2, noul serial Star Wars – The Mandalorian și filmul animat The Phineas and Ferb Movie se află printre vedetele noului serviciu Disney+, care va include mai mult de 25 de serii originale și 10 filme originale în primul său an.

La fel ca Netflix, Disney + va include setări personalizate, profiluri individuale și posibilitatea de a descărca filme și seriale pentru a putea fi urmărite offline.

Disney + va fi disponibil pe o „gamă largă de dispozitive mobile și conectate”, inclusiv console de jocuri, gadgeturi media streaming și televizoare inteligente 4K HDR.

 

Disney pregătește noile premiere din Războiul Stelelor: Star Wars: Episode IX și serialul The Mandalorian