Dispensar, prima aplicație de mobil pentru programări medicale

Data: 15/08/2016 | Autor: .

Dispensar, prima aplicație gratuită de mobil pentru programări medicale

Un grup de dezvoltatori români a lansat Dispensar, prima aplicație gratuită de mobil din România pentru programări online adresată pacienților și clinicilor medicale. Disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS, aplicaţia vine în ajutorul celor care au nevoie de o programare la medic, la analize medicale sau care doresc să apeleze la un serviciu de ambulanță.

În aplicația Dispensar, pacienții găsesc toate specialitățile medicale. După descărcarea aplicației din magazinul App Store sau Play Store, pacientul își creează un cont de logare, alege specialitatea pentru care dorește un anumit serviciu medical, lansează cererea către clinicile selectate și ulterior, alege unul dintre centrele medicale la care dorește să se trateze. Clinicile care răspund solicitării pacientului îi vor comunica ziua, data, numele medicului și costul consultației. DISPENSAR este o aplicație de mobil ce poate fi descărcată gratuit, iar utilizarea ei nu presupune niciun cost pentru pacienți.

„ Dispensar este o aplicație de mobil gratuită care facilitează accesul la servicii medicale de calitate, ușor accesibile și într-un timp scurt. Pe deoparte, această aplicație este locul în care pacientul găsește toată gama de servicii medicale, iar pe de altă parte, DISPENSAR este punctul în care clinicile vin în întâmpinarea pacienților cu serviciile medicale de calitate. Așadar, prin această aplicație ne adresăm în egală măsură atât paciențior, cât și clinicilor medicale.” a declarat Diana Suciu, dezvoltatoarea aplicației Dispensar.

În aplicația Dispensar se regăsesc majoritatea clinicilor și cabinetelor medicale din București, acele unități medicale care înțeleg nevoile pacientului modern și furnizează servicii medicale de calitate. Prin intermediul acestei aplicații, clinicile pot oferi servicii medicale, pot dobândi vizibilitate maximă contra unui buget de promovare accesibil și pot să facă parte dintr-o platformă independentă de furnizori de servicii medicale de calitate.

Pentru mai multe detalii despre aplicația DISPENSAR, accesați http://dispensarapp.ro/ .