DragonBall Z: Kakarot. Un joc anime cu iz RPG, cu o poveste excelentă și plin de adrenalină

DragonBall Z Kakarot. Un joc anime cu iz RPG, cu o poveste excelentă și plin de adrenalină

Dragon Ball Z este una dintre cele mai îndrăgite francize la nivel internațional, având o bază mare de fani inclusiv în România. Bandai Namco Entertaiment a lansat, recent, un titlu din această serie, Dragon Ball Z Kakarot, cu o poveste inedită, surprinzătoare și bine desenată, specifică producțiile anime, relatează GadgetReport.ro.

Dragon Ball Z: Kakarot este un joc de aventură-acţiune de tip „persoana a treia” de la dezvoltatorul seriei Naruto: Ultimate Ninja Storm. În acest joc, preiei controlul asupra legendarului erou Son Goku (sau „Kakarot” ca să îi spunem pe numele său adevărat) într-o aventură uriaşă, care te aduce faţă în faţă cu unii dintre cei mai ticăloşi răufăcători ai seriei.

Joci chiar în pielea personajului său legendar şi petreci timp dezvoltându-ţi abilităţile şi crescându-ţi nivelul puterii în timp ce încerci să elimini inamici impunători precum Majin Buu, Kid Buu, Frieza, Cell şi mulţi alţii, în lupte dramatice şi dirijate de poveste, adaptate din manga.

Treci prin diferite regiuni din lumea Dragon Ball în timp ce progresezi, vizitând locuri cunoscute precum Orange City, Lucca Village şi casa maestrului Roshi.

Dragon Ball Z Kakarot. Impresii după 40 de ore de gaming 

Realizat de către studioul CyberConnect2, Dragon Ball Z Kakarot este, în esență, un RPG cu elemente specifice celorlalte titluri Dragon Ball însă cu o hartă mult mai amplă și cu lupte pe măsură.

Dragon Ball Z Kakarot debutează cu un scurt tutorial din care, dincolo de poveste, aflăm mecanicile jocului.  Fanii seriei vor revedea mare parte dintre personajele din celebrele desene animate.

Pe măsură ce avansezi în joc, dincolo de adrenalina oferită de episoadele RPG, Dragon Ball Z Kakarot îți va oferi tot felul de elemente care te vor ajuta să îți dezvolți personajul, să îi mărești puterea.

Jocul include și un „community board”,  care îți permite să realizezi legături între personajele deblocate. Cu cât reușești să te descurci mai bine, cu atât vei avea mai multe beneficii, în luptă, explorare și…. gătit.

În esență, în zona de gameplay, Dragon Ball Z Kakarot stă foarte bine, având o schemă de joc bine explicată și foarte simplă, în comparație cu celelalte titluri Dragon Ball Z. Luptele sunt însă destul de dificile și te vor pune la grea încercare.

În ceea ce privește grafica, Dragon Ball Z Kakarot, vei avea parte de o experiență excelentă, completată de o coloană sonoră specială, mai ales dacă lași vocile setate pe japoneză.

 Dragon Ball Z Kakarot

Dragon Ball Z Kakarot

În concluzie, Dragon Ball Z Kakarot este unul dintre cele mai interesante RPG-uri anime pe care le-am testat în ultimii ani. Jucat pe platforma PlayStation 4 Pro timp de aproape 40 de ore, am uitat cât de repede trece timpul, prinși în povestea excelentă și atmosfera specială. Așteptăm să vedem și celelalte povești derivate.