Dream: ON. Aplicatia care te ajuta sa visezi (VIDEO)

Data: 12/04/2012 | Autor: .

Expertul Richard Wiseman, profesor la University of Hertfordshire, a dezvoltat o aplicatie pentru iPhone despre care pretinde ca iti poate manipula visele.

Atunci cand te duci la culcare, deschizi aplicatia Dream: ON, ii setezi timerul si apoi te culci linistit. In timpul somnului, telefonul va difuza o serie de sunete care, spune Wiseman, te vor face sa visezi.

Interesant este ca, in functie de sunetele alese, vei putea visa aproape tot ceea ce iti doresti. De la vise legate de calatorii, dragoste, relatii perfecte si pana la levitatie si alte fantasme

Dream: ON poate fi descarcata gratuit din Apple App Store. Urmariti in clipul de mai jos cum functioneaza aplicatia.

Aplicatia dezvoltata de Wiseman nu este o premiera. GadgetReport.ro relata, recent, despre aplicatia dezvoltata de compania japonezaHakuhodo Works Future Technology.

Aplicatia “See the Dream” prezinta 8 scenarii diferite construite pentru a stimula si a ne influenta visele cu ajutorul unor teme audio.

Dupa ce selectezi programul inainte sa te bagi in pat, iti pui castile si incerci sa adormi. Expertii spun ca aplicatia va porni la cateva minute distanta si te va face sa  visezi aproape tot ceea ce iti doresti. Aplicatia include si o alarma proprie astfel ca te va ajuta sa te trezesti dimineata fara probleme. Iar daca vrei sa impartasesti si altora visele, vei avea acces instant la conturile de Facebook si Twitter.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit din iTunes App Store pentru cei care detin un iPhone, iPad sau iPod touch. In curand va fi lansata si aplicatia pentru Android.