EA Sports a prezentat primele imagini video din FIFA 21

Data: 24/07/2020 | Autor: .

EA Sports a prezentat primele imagini video din FIFA 21, cu Kylian Mbappe, Erling Haaland și Joao Felix în rolurile principale. FIFA 21 se va lansa pe data de 9 octombrie, în variantele pentru PC, Playstation și Xbox.

Pe baza prestațiilor excelente din sezonul 2019/2020, EA SPORTS a colaborat în lansarea noului joc FIFA 21 cu trei dintre cei mai buni tineri fotbaliști din lume la ora actuală. Kylian Mbappe este însă jucătorul care figurează pe copertele tuturor edițiilor din acest an.

În acest sezon, jucătorul de la Paris Saint Germain a reușit să înscrie 30 de goluri în toate competițiile și să ofere 17 pase decisive.

Kylian Mbappe va fi acompaniat de Trent Alexander-Arnold, Joao Felix și Erling Haaland. O surpriză plăcută a fost confirmarea faptului că Eric Cantona va fi una din noile legende incluse în joc. Fostul star al lui Manchester United a fost unul din cele mai cerute nume pentru un card ICON, iar EA s-a conformat.

Trailerul a prezentat și câteva momente din joc, cu o grafică de top, dar, cum nu erau secvențe de gameplay efectiv, gamerii mai au de așteptat până să vadă exact cum va arăta FIFA 21 pe consolele next gen.

In numai cateva ore, trailerul a adunat peste 1,3 milioane de vizualizari pe Youtube.

FIFA 21 va fi disponibil în trei variante –  varianta standard a jocului și edițiile „Champions Edition” și „Ultimate Edition”.

FIFA 21 este deja disponibil pentru precomandă.  Varianta standard va costa 60 de dolari, iar cei care comandă pentru PS4 sau Xbox One, vor putea să facă un upgrade gratuit pentru a avea acces la varianta next gen, în momentul când noile console Playstation 5 și Xbox Series X vor fi lansate pe piață, în sezonul de shopping de Crăciun.

Noi stadioane pentru modurile Volta, Carieră și Ultimate Team

În FIFA 21, gamerii vor putea experimenta fotbalul de stradă și-n modul Volta Squads, în care vor concura cu alți membrii. În plus, în Ultimate Team, jucătorii vor putea să facă echipă online cu prietenii lor și câștiga premii în FUT Co-Op.

Pe lângă modul online de Volta Squads, FIFA 21 va aduce noi stadioane, jucători și echipamente.

Gamerii vor putea avea la dispoziție 17.000 de jucători și mai multe de 700 de echipe, peste 90 de stadioane și mai multe de 30 de ligi.

Printre altele, stadionul celor de la Ajax Amsterdam se va lansa în FIFA sub numele de „Johan Cruyff Arena”.

Și modul carieră a fost îmbunătățit. Printre altele, gamerii vor avea acces mai ușor la rezultate, prin intermediul setării „Interactive Match Sim’’