Grand Theft Auto V scrie istorie. 135 de milioane de jocuri vândute

Data: 4/08/2020 | Autor: .

Take-Two Interactive a anunțat că, pe fondul pandemiei de coronavirus, jocul Grand Theft Auto V a ajuns, în prima parte a acestui an, la aproape 135 de milioane de exemplare vândute, în creștere de la 130 de milioane vândute în trimestrul IV al anului fiscal 2020 .

RockStar a investit in dezvoltarea si promovarea jocului Grand Theft Auto V peste 250 milioane de dolari, estimeaza expertii de la Sterne Agee & Leach Inc.

Cel de-al cincilea episod al seriei Grand Theft Auto se desfasoara in metropola moderna Los Santos: intreg orasul este impanzit de guru autoproclamati, de personaje dubioase care viseaza sa devina vedete si de celebritati a caror faima este de mult apusa.

Grand Theft Auto 5

In mijlocul acestei lumi dominate de criza economica si reality show-uri de duzina, jucatorii ii vor intalni pe cei trei protagonisti ai jocului. Fiecare dintre ei reprezinta un alt tip de criminal: Franklin este un borfas de strada care vrea sa se imbogateasca cat mai usor si repede, Michael este un escroc retras care vrea doar putina liniste, iar Trevor este un maniac violent si imprevizibil.

Din cauza unor evenimente neprevazute ei ajung sa formeze o echipa nu tocmai obisnuita, care se angajeaza intr-o serie de activitati deosebit de riscante, in speranta de a se imbogati peste noapte.

Jocul il puteti cumpara, in Romania, la preturi cumprinse intre 199 si 249 lei. Detalii aflati de pe acest LINK.

Take-Two Interactive  a anunțat, totodată, că Grand Theft Auto V și Grand Theft Auto Online vor fi lansate, în noi versiuni masterizate, pe PS5 și Xbox Series X în a doua jumătate a anului 2021.

Un alt titlu Rockstar, Red Dead Redemption 2, a ajuns la peste 32 de milioane de exemplare vândute.

Iar NBA 2K20 a vândut peste 14 milioane de exemplare de la lansarea în august 2019.

Borderlands 3 a ajuns la 10,5 milioane de exemplare vândute, în creștere ușoară față de 10 milioane vândute în trimestrul trecut.

The Outer Worlds, un alt joc spectaculos, a trecut de 2,8 milioane de exemplare vândute.