Razer Cynosa, o tastatură de gaming cu opțiuni nelimitate de personalizare

Data: 27/07/2020 | Autor: .

Razer a anunțat lansarea Razer Cynosa V2, o tastatură de gaming de tip entry-level, cu taste iluminate individual, care oferă opțiuni nelimitate de personalizare, dar și integrare nativă cu cele mai populare jocuri ale momentului precum Fortnite, Overwatch sau Warframe. Tastatura costă 70 de euro.

Razer Cynosa V2 este cea mai nouă iterație a tastaturii Cynosa Chroma, desemnată cea mai bine vândută tastatură de gaming pe bază de membrană în SUA, de către NPD Group, Serviciu de monitorizare retail din SUA.

Razer Deathadder V2 Mini. Cel mai mic și mai ușor mouse de gaming

Spre deosebire de alte tastaturi de gaming entry-level, care au iluminare limitată pe zone, Razer Cynosa V2 oferă iluminare avansată pentru fiecare tastă în parte, prin intermediul tehnologiei Razer Chroma RGB. Mai mult de atât, tastatura redă și efectele de iluminare specifice anumitor jocuri, grație integrării cu cele mai populare jocuri video, numărul titlurilor compatibile fiind în continuă extindere.

Tastele media dedicate aduc un plus de confort, iar acum jucătorii pot reduce aglomerația de pe birou apelând la noul sistem de management al cablurilor, amplasat în partea din spate a tastaturii.

Review setup de office & gaming de la Razer. Mouse, tastatură, mousepad și căști excelente

Datorită tastelor iluminate individual, a profilurilor de utilizator personalizabile și a selecției spectaculoase de jocuri care includ efecte de iluminare Chroma, Razer Cynosa V2 este tastatura de gaming RGB esențială pentru novicii aflați în căutarea unei experiențe care oferă maximum de personalizare.