Samsung Galaxy Watch 3 va include un mod de alertă în premieră mondială

Noul smartwatch Galaxy Watch 3, pe care Samsung îl va lansa pe 5 august, cu ocazia Galaxy Unpacked 2020, va include un mod de alertă în caz de cădere, o premieră în materie.

De exemplu, dacă ești într-o excursie la munte și aluneci într-o râpă, ceasul va detecta diferența de înălțime și va intra în modul de alertă. Vei avea 60 de secunde timp să oprești alerta, altfel ceasul va trimit un mesaj text și locația în care te afli la o adresă predefinită.

Aceasta va fi doar una dintre noile facilități oferite de un Galaxy Watch 3.

Potrivit XDA Developers, noul smartwatch al celor de la Samsung va permite, totodată, controlul apelurilor cu gesturile făcute cu mâna. De exemplu, atunci când primești un apel și ai ceasul conectat la telefon, deschizând mâna vei putea răspunde, iar dacă vrei să respingi apelul nu va trebui decât să închizi pumnul.

Imaginile cu smartwatch-ul, publicate de site-ul coreean Naver, prezintă un ceas mai simplu, cu o margine dințată și parcă mai subțire față de generația precedentă.

Imaginile au fost incluse în dosarul de certificare SAR, împreună cu câteva detalii despre variantele acestuia, afirmă jurnaliștii.

Pe baza informațiilor din dosarul SAR, Naver afirmă că Samsung Galaxy Watch 3 va fi disponibil în două variante, SM-R840 și SM-R850, similar cu variantele Galaxy Gear S3 – Frontier și Classic.

La fel ca la primul Galaxy Watch, se pare că ceasurile vor avea o rotiță care va permite utilizatorilor să navigheze rapid prin meniuri și aplicații, împreună cu două butoane laterale pentru controale suplimentare.

Potrivit Sammobile , Samsung Galaxy Watch 3 va fi disponibil în două dimensiuni: o versiune mai mică, care măsoară 41 x 42,5 x 11,3 mm, cu un ecran de 1,2 inchi, și un model mai mare ( 45 x 46,2 x 11,1 mm), cu un ecran de 1,4 inci . Galaxy Watch 3 va fi disponibil cu finisaje din oțel inoxidabil, cât și din titan, cu 1 GB RAM și 8 GB spațiu de stocare intern pentru descărcarea de muzică și aplicații.

Ca și alte ceasuri Galaxy, Samsung Galaxy Watch 3 va funcționa cu o versiune a sistemului de operare Tizen de la Samsung și va include un giroscop , un accelerometru și un barometru.

De asemenea, noua serie de smartwatch-uri va include senzorii pentru ECG, tensiunea arterială.

Review GadgetReport.ro. Samsung Galaxy Watch Active 2 LTE, ceasul all inclusive

 

Samsung ar urma să prezinte Galaxy Watch 3 alături de Galaxy Note 20Galaxy Fold 2 și o mulțime de alte gadgeturi noi la începutul lunii august.

Cum fotografiază și filmează Samsung Galaxy S20 Ultra. Atunci când mărimea chiar nu contează