Galaxy Watch 3. Primele informații despre noul smartwatch Samsung

Samsung va lansa la începutul lunii august, cu ocazia Galaxy Unpacked, noua generație de ceasuri inteligente Galaxy Watch 3. Imaginile cu smartwatch-ul, publicate de site-ul coreean Naver, prezintă un ceas mai simplu, cu o margine dințată și parcă mai subțire față de generația precedentă.

Imaginile au fost incluse în dosarul de certificare SAR, împreună cu câteva detalii despre variantele acestuia, afirmă jurnaliștii.

Pe baza informațiilor din dosarul SAR, Naver afirmă că Samsung Galaxy Watch 3 va fi disponibil în două variante, SM-R840 și SM-R850, similar cu variantele Galaxy Gear S3 – Frontier și Classic.

La fel ca la primul Galaxy Watch, se pare că ceasurile vor avea o rotiță care se va roti, permițând utilizatorilor să navigheze rapid prin meniuri și aplicații, împreună cu două butoane laterale pentru controale suplimentare.

Samsung lansează patru noi gadgeturi: Galaxy Note 20, Galaxy Fold 2, Galaxy Z Flip 5G și Galaxy Watch 3

Potrivit Sammobile , Samsung Galaxy Watch 3 va fi disponibil în două dimensiuni: o versiune mai mică, care măsoară 41 x 42,5 x 11,3 mm, cu un ecran de 1,2 inchi, și un model mai mare ( 45 x 46,2 x 11,1 mm), cu un ecran de 1,4 inci . Galaxy Watch 3 va fi disponibil cu finisaje din oțel inoxidabil, cât și din titan, cu 1 GB RAM și 8 GB spațiu de stocare intern pentru descărcarea de muzică și aplicații.

Ca și alte ceasuri Galaxy, Samsung Galaxy Watch 3 va funcționa cu o versiune a sistemului de operare Tizen de la Samsung și va include un giroscop , un accelerometru și un barometru.

De asemenea, noua serie de smartwatch-uri va include senzorii pentru ECG, tensiunea arterială.

Samsung ar urma să prezinte Galaxy Watch 3 alături de Galaxy Note 20, Galaxy Fold 2 și o mulțime de alte gadgeturi noi la începutul lunii august.

Galaxy Note 20, gata de lansare. Noi informații despre flagship-ul Samsung