Razer Deathadder V2 Mini. Cel mai mic și mai ușor mouse de gaming

Data: 12/07/2020 | Autor: .

Razer a lansat Razer DeathAdder V2 Mini, cel mai mic mouse de gaming produs de companie. Acesta include switch-urile optice dezvoltate de Razer pentru mouse-uri, care rezistă până la 70 milioane de acționări. În plus, noul dispozitiv este echipat cu un senzor optic cu 8.500 DPI care urmărește mișcarea mouse-ului cu precizie maximă.

Razer DeathAdder V2 Mini Reviews - TechSpotCântărind doar 62g, Razer DeathAdder V2 Mini este un mouse de gaming gândit pentru jucătorii cu mâini cu dimensiuni mici și medii, care caută un mouse ergonomic cu greutate deosebit de redusă

Construit pentru maximum de confort atât în priză ”Palm” cât și în priză ”Claw”, mouse-ul oferă un nivel de control fără egal, în timp ce forma versatilă asigură confortul pe durata sesiunilor prelungite de utilizare.

Razer DeathAdder V2 Mini este echipat cu șase butoane programabile, spațiu de stocare pentru profilurile de utilizator și patine 100% PTFE pentru o mișcare lină pe orice tip de suprafață. Opțiunile de personalizare sunt completate de încorporarea tehnologiei de iluminare Razer Chroma™ RGB.

Razer THX. O aplicatie gratuită care îți aduce sunet surround 7.1 pe Windows 10

Odată cu DeathAdder V2 Mini, Razer prezintă și banda adezivă Razer Mouse Grip Tape dezvoltată pentru a evita alunecarea mâinii și degetelor de pe mouse.

Razer Deathadder V2 Mini Review: Classic design in a smaller shell ...

Decupată cu precizie pentru a se potrivi cu forma mouse-ului,  Grip Tape poate fi aplicată pe cele două butoane principale, pe partea laterală sau în zona de contact cu palma. Această bandă care oferă un spor de control este inclusă în cutia DeathAdder V2 Mini, dar va putea fi achiziționată și separat pentru majoritatea mouse-urilor  produse de Razer.

Razer Kishi. Un controller pentru gaming, disponibil in magazine

Razer DeathAdder V2 Mini are prețuri care pornesc de la 59,99 Euro.

RAZER OPUS. O nouă serie de căști fără fir cu noise canceling