Razer Kishi. Un controller pentru gaming, disponibil in magazine

Data: 10/06/2020 | Autor: .

Razer Kishi. Un controller pentru gaming, disponibil in magazine

Razer anunță lansarea in magazine a noului controller de gaming universal pentru dispozitivele Android, Razer Kishi, la 89.99 Euro. Lansarea versiunii pentru iPhone a dispozitivului este planificată pentru această vară.

Razer Kishi dispune de caracteristici ce facilitează o experiență de gaming avansată, cu o precizie sporită și variate posibilități de control, grație thumbstick-urilor analog care au și funcție de buton, D-pad-ului cu opt direcții și butoanelor cu funcții multiple.

Lista de specificații este completată de două butoane analog de tip trigger și două butoane de tip bumper, care contribuie la asigurarea unei experiențe similare celei oferite de cele mai apreciate console.

Razer Kishi

Design-ul flexibil Razer Kishi îl face compatibil cu majoritatea smartphone-urilor Android™, conexiunea USB-C eliminând practic orice urmă de lag, oferind astfel o experiență de joc superioară. Alimentarea prin același cablu permite sesiuni prelungite de joacă sau chiar de streaming prin cloud.

Controlul cu latențe deosebit de scăzute, oferite în mod nativ și pentru cloud-gaming, este asigurat de portul USB-C sau Apple Lightning, amplasat discret, alături de porturile de alimentare de tip pass-through, care permit încărcarea Kishi și în timpul folosirii.

Razer Kishi este compatibil cu majoritatea jocurilor Android care oferă suport pentru folosirea unui controller mobil. Lista jocurilor compatibile include atât titluri native, cât și jocuri oferite prin servicii de tip cloud.

CES 2020. Razer lansează controllerul Razer Kishi și routerul Sila 5G