ViewSonic lansează proiectorul ViewSonic Smart LED X100-4K Ultra HD

Data: 12/06/2020 | Autor: .

ViewSonic anunță noul produs al seriei X – proiectorul Smart LED X100-4K cu rezoluție Ultra HD pentru home cinema – care este disponibil din iunie 2020 în Europa. Combinând rezoluția 4K cu funcționalitatea inteligentă de streaming, proiectorul ViewSonic X100-4K îți permite mai mult ca niciodată să experimentezi divertismentul direct de acasă la tine.

Cu un design elegant, ușor de instalat, acest proiector poate fi montat în tavan în orice living.

Proiectat cu un chip avansat DLP® 4K Ultra HD cu tehnologie XPR, acest proiector oferă 3840 x 2160 pixeli diferiți asigurând o rezoluție UHD 4K cu 8,3 milioane de pixeli.

Caracteristicile inteligente integrate atât pentru Amazon Alexa și Google Assistant oferă confortul pe care îl dă controlul vocal. Cu difuzoare încorporate Harman Kardon și proiectarea pe un ecran cu dimensiuni de până la 300 de inches, acest proiector 4K premium oferă o experiență cinematografică captivantă, perfectă pentru amatorii de filme și pasionații de divertisment de acasă.

INSTRUMENTE DE CALIBRARE A CULORILOR CERTIFICATE ISF

Modurile de zi și de noapte certificate ISF (Imaging Science Foundation) permit optimizarea culorilor atât în medii luminoase, cât și în întuneric. Dacă este necesar, tehnicienii certificați ISF pot asigura reglarea la fața locului a acestor setări pentru calibrarea personalizată a imaginii.

CONTROL İNTUİTİV TOUCH DE PE DİSPOZİTİVELE MOBİLE

Cu aplicația vCastSender, dispozitivele mobile (cum sunt smartphone-urile și tabletele) se pot transforma în telecomandă pentru proiector. Utilizarea unui dispozitiv mobil ca telecomandă oferă funcții intuitive de touch, tastare ușoară și adnotări instantanee pe ecran, controlând astfel mai simplu setările proiectorului. Aplicația vCastSender, este compatibilă cu iOS 8.0 și versiunile ulterioare, precum și cu Android OS 5.0 și versiunile ulterioare.

SMART TV ACTIVAT

O interfață integrată Smart TV permite difuzarea și petrecerea timpului la filmele și emisiunile TV preferate de pe Netflix, YouTube și multe altele. De asemenea, puteți transmite conținut multimedia de pe dispozitivele dvs. mobile prin WiFi.

ADAPTAREA LENTİLEİ LA PLANUL ORİZONTAL Șİ VERTİCAL

O caracteristică de schimbare a lentilelor atât pe orizontal, cât și pe vertical, permite reglarea sus – jos sau stânga – dreapta a obiectivului de proiecție. Această caracteristică permite flexibilitate pentru plasarea proiectorului în instalări mai dificile.

INTRĂRI HDMI DUAL 3D BLU-RAY READY

Cu două porturi HDMI, acest proiector se conectează perfect la orice dispozitiv compatibil HDMI și poate afișa imagini 3D direct de pe playerele Blu-ray 3D. Imaginile 3D pot fi vizualizate cu ochelarii care pot fi ViewSonic PGD-350, sau cu orice alți ochelari 3D compatibili.

SURSA DE LUMINĂ LED AVANSATĂ

Acest proiector utilizează cea mai recentă tehnologie solid-state cu LED, care nu conține mercur, lămpi și filtre. Sursa de lumină LED permite utilizarea timp de peste 30.000 de ore*, consumând mai puțin de jumătate din consumul de energie al unui televizor LCD standard, ceea ce reduce substanțial costul total de deținere.

Funcționalitățile proiectorului Smart LED ViewSonic® X100-4K sunt ilustrate video, iar mai multe detalii tehnice despre produs găsiți la link, cu recomandări de alte echipamente ViewSonic compatibile.