Tesla Model 3 primește două opțiuni cerute cu insistență de clienți

Data: 15/06/2020 | Autor: .

Tesla Model 3 primește, în sfârșit, două specificații cerute cu insistență de clienți. Noile modele, aflate pe liniile de fabricație ale fabricii din Fremont, California, vor fi dotate cu încărcător wireless pentru telefon și porturi USB-C. 

Potrivit Drive Tesla Canada , noile opțiuni, disponibile pe Tesla Model Y, au fost adăugat din luna mai și pe Tesla Model 3 produse în SUA.

Luna trecută, Tesla a redus prețurile modelelor sale Model 3, Model S și Model X vândute în America de Nord, precum și prețurile mașinilor Model S și Model X vândute în China.

Reducerile de prețuri sunt menite să ajute la creșterea vânzărilor. Mulți producători auto, printre care și Tesla, au înregistrat o scădere a cererii de vehicule în primul trimestru, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Tesla Model 3 costă 31.690 de dolari în versiunea de bază. Modelul cu dotări medii, Tesla Model 3 Long Range, care include funcții opționale, este comercializat la preţul de 40.690 de dolari.

Tesla Model 3 are dimensiuni similare cu Audi A4 şi o autonomie de 346 de kilometri la o singură încărcare. Sedanul are pilot automat şi ajunge la 100 km/oră în mai puţin de 6 secunde. Tesla Model 3 poate găzdui fără probleme cinci pasageri.

Vizită într-un showroom Tesla. Vezi toate modelele in clipul de mai jos

Pentru ca Tesla Model 3 sa includă Autopilot si sistemele hardware care ar permite masinii sa se conduca singura, clientii trebuie sa plateasca in plus 8.000 dolari. De asemenea, pentru finisaje interioare de mai buna calitate si dotari precum scaune incalzite, clientii trebuie sa cumpere un pachet premium care costă 5.000 dolari.

Preţul full option pentru Tesla Model 3 ajunge astfel la 48.690 dolari. Mai mult detalii despre masina aflati de pe site-ul oficial

Tesla Model Y, primul SUV crossover Tesla, ajunge la clienți. Cum arată și cât costă