EaseUS Data Recovery Wizard for Windows. Cum îți recuperezi datele pierdute sau șterse de pe calculator

EaseUS Data Recovery Wizard for Windows. Cum îți recuperezi datele pierdute sau șterse de pe calculator

Ai fost vreodată în situația de a pierde date importante de pe calculator, fie pentru că ți-a căzut hardul, ssd-ul, sistemul de operare, poate le-ai șters din greșeală sau poate pentru că ai fost atacat de un virus?Să îţi păstrezi în siguranţă fotografiile, filmele, muzica sau fişierele text pe un PC, laptop, telefon sau hard extern poate fi, de multe ori, o misiune imposibilă. Pentru a le recupera există multe aplicaţii, dintre care una dintre cele mai bune este EaseUS Data Recovery Wizard for Windows, relatează GadgetReport.ro

Programul EaseUS Data Recovery Wizard for Windows este unul dintre cele mai uşor de folosit pe care le-am văzut în ultimii ani.

Software-ul se descarcă de pe site-ul oficial şi, din momentul în care l-ai instalat vei putea să îţi recuperezi din câteva simple comenzi datele pierdute de pe orice dispozitiv, de la PC, laptop şi harduri externe la smartphone-uri, tablete, carduri SD, camere foto&video etc.

Este foarte simplu de instalat. Îl descarci, stabilești unde vrei să se instaleze și apoi nu îți mai rămâne decât să decizi de unde vrei să recuperezi datele pierdute sau șterse.

Pentru a recupera datele, există două moduri. Unul Basic „quick scan”, care acţionează rapid pentru găsirea fişierelor pierdute şi altul „deep scan” care recuperează absolut toate informaţiile de pe mediul de stocare ţintă, inclusiv fişierele iniţial ascunse (hidden files)

În modul Deep Scan, va dura câteva minute bune până chiar la jumătate de oră, în cazul nostru, pentru a găsi toate datele pierdute, fie că e vorba de fișiere text, foto, video sau de altă natură.

Din momentul în care și-a încheiat căutarea, dacă în Quick Scan a găsit 2,35 GB de date, în Deep Scan a ajuns la 204 GB. Nu ne-a rămas decât să intrăm în datele recuperate și să căutăm ce am pierdut, o fotografie, un fișier excel sau chiar un film. Iată exemplele, într-un tutorial video GadgetReport.ro

Interesant este că aplicaţia este capabilă inclusiv să recupereze datele de pe un hard-disk formatat, astfel încât să beneficiezi din nou de ele, la fel ca la început, fie că este vorba de fişiere text şi excel, fotografii, filmări video, muzică, email-uri sau altele. Dacă vrei să testezi sau să cumperi EaseUS Data Recovery apasă pe link, pentru o ofertă excelentă.

EaseUS Data Recovery Wizard for Windows este excelent dacă, de exemplu, aţi fost atacaţi de un virus care v-a şters sau compromis datele, sau dacă sistemul de operare a crăpat.

În varianta gratuită, EaseUS Data Recovery Wizard for Windows vă permite să recuperaţi până la 2 GB de date de HDD, SSD, USB. În varianta Pro, nu există o limită de recuperare de date şi, în plus, licenţa este permanentă, fără să fie nevoie să plătiţi nimic în plus.

Toate versiunile beneficiază de varianta Free Trial, adică le puteţi încerca înainte să le cumpăraţi. Detalii aflați de pe acest link.