Efectul Trump! O companie vinde bilete dus către Canada

Data: 3/03/2016 | Autor: .

Trump mesaj canada

Compania de rezervări de călătorii KAYAK a anunţat pe Twitter că oferă gratuit bilete de avion din SUA către Canada. Reacţia serviciului de booking vine în contextul în care, imediat după anunţul rezultatelor electorale din Super Tuesday, pe Google au crescut spectaculos căutările utilizatorilor americani cu expresia „cum să te muţi în Canada”, relatează GadgetReport.ro

Google a anunţat că „how to move to Canada” a înregistrat cele mai multe căutări din istorie, probabil o reacţie a americanilor după ce voturile din alegerile primare i-au reconfirmat pe Donald Trump şi Hillary Clinton drept principali favoriţi pentru desemnarea în viitoarea luptă electorală pentru preşedinţia SUA.

cautari goolge cum sa te muti in canada gadgetreport.ro

cum sa te muti in canada rezultateSimon Rogers, editor de date la Google, a declarat că interesul utilizatorilor americani pentru Canada a crescut cu 350%, imediat după anunţul privind rezultatele alegerilor din interiorul partidelor.
„Moving to Canada” a crescut cu 110% iar „can i move to Canada” cu 90%.

Mai mult, în contextul creşterii interesului americanilor, site-ul Guvernului din Canada a afişat un mesaj în care utilizatorii erau avertizaţi că ar putea înregistra întârzieri în accesarea datelor.

cum să te muţi în Canada gadgetreport.ro