Electrolux UltraSilencer ZEN, cel mai silenţios aspirator din lume

Data: 19/04/2016 | Autor: .

Electrolux UltraSilencer ZENElectrolux a lansat pe piaţa locală Electrolux UltraSilencer ZEN, considerat a fi cel mai silentios aspirator din lume. Gadgetul atinge un nivel de zgomot de doar 58 de decibeli.

Electrolux UltraSilencer ZEN este dotat cu furtunul Silent AeroPro™, cu un interior neted care reduce zgomotul. Duza Silent ZEN a aspiratorului a fost imbunatatita cu noi caneluri pentru reducerea zgomotului pe covor, iar periile aspiratorului sunt mai silentioase pe podelele dure.

Furtunul se conecteaza la un tub cu diametrul de 36 de mm, creand o zona perfect inchisa si blocand propagarea zgomotului.

Fiecare tub al aspiratorului este usor, realizat din aluminiu, cu o sectiune larga ce asigura un flux de aer optim, minimizand zgomotul in timpul aspirarii. De asemenea, se remarca imbunatatiri si o reducere a sunetului motorului, datorita noului sistem de suspenii, a suportului pentru sacul de praf, dar si a noului suport de filtru.

In ciuda silentiozitatii sale, noul Electrolux UltraSilencer ZEN are calitatile unui aspirator puternic. Sistemul Motion Control™ asigura manevrabilitate usoara pe orice suprafata de aspirare, fie ca deplasezi aspiratorul lin sau dinamic.

Are greutate mica si, datorita periei AeroPro™ 3 in 1, este simplu de manevrat in jurul mobilelor si in zona colturilor. Cablul de 12 m permite aspirarea pe o raza mare a casei, fara a fi nevoie sa schimbi prizele frecvent.

Aspirarea se va transforma intr-o experienta relaxanta datorita plicurilor odorizante S-fresh®, care elibereaza un miros placut in intreaga casa. Poti alege unul din parfumurile de pin, lamaie, trandafir, bambus, briza tropicala sau zahar brun.

In Romania, aspiratorul Electrolux UltraSilencer ZEN este disponibil in varianta albastra.

Electrolux UltraSilencer ZEN1