Enel lanseaza o aplicatie mobila pentru smartphone-uri si tablete

Data: 19/11/2012 | Autor: .

In premiera pentru sectorul de utilitati din Romania, Enel lanseaza o aplicatie mobila pentru smartphone-uri si tablete prin care clientii au acces la serviciul de tip self-service MyEnel.

Aplicatia ofera informatii actualizate, personalizate, direct pe tableta sau pe smartphone-ul clientului, facand astfel posibile o intreaga gama de operatiuni, fara a mai fi necesara deplasarea clientilor la un birou Enel.

Mai mult, utilizatorii pot accesa informatii actualizate despre starea vremii, datorita modulului meteo inglobat aplicatiei.

Serviciile oferite prin aplicatia mobila MyEnel sunt: evidenta facturilor; istoric index contor , evidenta platilor, date despre evolutia consumului de energie electrica, inregistrarea indexului contorului, calculator tarifar , cele mai recente stiri despre Enel Romania, informatii despre zonele in care sunt programate lucrari de mentenanta si modernizare a retelei electrice, contact online.In plus, clientii isi pot accesa istoricul consumului de energie si pe cel al indexurilor contoarelor.

MyEnel App poate fi descarcata gratuit de pe App Store sau Google Play.