EON17-X, cel mai puternic laptop din lume

Data: 13/02/2012 | Autor: .

Origin a lansat laptopul EON17-X, un gadget care ridica stacheta tehnologiei la un nivel cu adevarat spectaculos. EON este atat de performant din punct de vedere hardware incat face cat 10-12 laptopuri obisnuite la un loc.

Potrivit specificatiilor de pe site-ul oficial, EON17-X vine cu un procesor hexacore Intel Core i7-3960X si o memorie de pana la 32GB Quad Channel DDR3. La capitolul video, laptopul prezinta un sistem dual NVIDIA GeForce GTX 580M care poate fi overclocked.

La aceste dotari aproape inimaginabile, jocurile se vad cu adevarat incredibil pe ecranul de 17.3 inch, Full HD Widescreen, 16.9, 1920 x 1080 pixeli.

Ca si cum n-ar fi fost de ajuns, inginerii de la Origin au mai dotat laptopul cu trei hard-uri ce asigura un spatiu de 3TB.

Pe lista de dotari mai includem un Super Multi Blu-Ray Burner Combo si o placa audio high-definition alaturi de un card reader 9 in 1, un port eSATA, patru porturi USB 3.0 si un sistem Touch Sensitive Multi-Gesture Pad cu Instant Access Buttons.

Si, bomboana de pe tort, sistemul beneficiaza de un keybord backlit ce poate fi modificat dupa preferintele utilizatorului.

Pretul? 3,159 dolari. E mult, e putin? Voi decideti. Mai multe amanunte despre laptop aflati de aici.