EOS Webcam Utility. Cum folosești aparatul foto Canon pe post de cameră web

Data: 17/09/2020 | Autor: .

 Canon Europe a lansat software-ul gratuit EOS Webcam Utility cu ajutorul căruia utilizatorii pot conecta echipamentele DSLR Canon şi aparatele foto Canon PowerShot la un Mac sau PC, fiind recunoscute ca o cameră web conectată prin USB. Cu software-ul EOS Webcam Utility nu mai aveţi nevoie de echipamente suplimentare. Acesta poate înlocui cu succes orice cameră web, iar utilizatorii pot participa la şedinţe virtuale şi videoconferinţe folosind aparatele foto Canon în locul unei camere web.

EOS Webcam Utility poate fi descărcat de pe website-ul Canon şi configurat rapid pentru aplicaţiile de organizare a videoconferinţelor. Deşi în prezent software-ul este compatibil doar cu sistemul de operare Windows, acesta va fi compatibil şi cu MacOS şi va putea fi folosit pe mai multe platforme.

Acest software foloseşte experienţa Canon în domeniul excelenţei optice şi al inovaţiei şi îi ajută pe utilizatori să obţină imagini de o calitate deosebită în timpul videoconferinţelor, asigurând un mediu de lucru profesional. Datorită senzorilor avansaţi folosiţi la gamele Canon EOS şi PowerShot, utilizatorii vor observa o îmbunătăţire imediată a imaginii în condiţii de luminozitate scăzută, a culorilor şi a profunzimii, în comparaţie cu o cameră web obişnuită. Software-ul EOS Webcam Utility asigură o imagine clară şi culori fidele.

 Caracteristici principale:

  • Software gratuit
  • Compatibilitate şi suport complet pentru Windows; compatibilitatea cu MacOS urmează în curând
  • Îmbunătăţeşte calitatea imaginii pentru apelurile virtuale
  • Performanţă îmbunătăţită în condiţii de luminozitate scăzută, culori mai bune şi profunzime

 

Kit-urile pot fi cumpărate de pe magazinul virtual Canon:

  • Kit compact pentru videoconferinţe cu Canon PowerShot G7 X Mark III
  • Kit pentru videoconferinţe cu Canon EOS M50 cu obiective interschimbabile
  • Kit pentru videoconferinţe cu Canon EOS M6 Mark II cu obiective interschimbabile

Sony lansează noua aplicație de desktop „Imaging Edge Webcam