Epson și DJI vor sa controleze dronele cu ochelari inteligenti

Data: 21/10/2016 | Autor: .

Moverio BT-300

Epson, producătorul ochelarilor inteligenți Moverio pentru realitatea augmentată (AR), a dezvoltat un parteneriat cu DJI, cel mai mare producător mondial de drone. Cele două companii vor sa dezvolte o aplicate care sa permita controlul dronelor cu ochelarii inteligenti, relatează GadgetReport.ro

DJI va optimiza aplicația DJI GO pentru ochelarii inteligenți AR Moverio BT-300 de la Epson. Prin folosirea aplicației împreună cu ochelarii Moverio, utilizatorii de drone vor putea vedea clar imaginile transmise live (FPV) de camera dronei și în același timp vor putea menține contactul vizual cu aparatul de zbor. Aplicația DJI GO este compatibilă cu seria de drone DJI Phantom, Inspire și Matrice, dar și cu stabilizatorul de imagine portabil și camera Osmo.

Moverio BT-300 va fi promovat ca accesoriu licențiat DJI, împreună cu aplicația DJI GO, în cursul acestui an. Ochelarii inteligenți de la Epson vor putea fi achiziționați de pe site-ul DJI.com, în timp ce aplicația DJI GO va putea fi descărcată de pe Moverio Apps Market.

Ochelarii Moverio BT-300 sunt concepuți pentru pilotarea dronelor, iar senzorii de urmărire permit pilotului dronei să vizualizeze la 360 de grade, menținând în același timp contactul vizual cu dispozitivul.

Epson a lansat prima generație de ochelari inteligenți în 2011. Moverio BT-300 sunt cei mai ușori ochelari inteligenți din lume, fiind prevăzuți cu un ecran OLED. Împreună cu tehnologia de afișaj digital OLED din siliciu și sistemul de operare Android 5.1, Moverio BT-300 oferă experiențe AR cu adevărat mobile. Ochelarii Moverio BT-300 de la Epson vor fi disponibili la sfârșitul anului 2016.