Eroare sau intentie la Vodafone? Niciun cuvant despre pretul Galaxy S3

Data: 14/05/2012 | Autor: .

Vodafone Romania a lansat luni un nou comunicat de presa in care prezinta detalii despre oferta Galaxy S III. In timp ce Orange si Cosmote au anuntat si preturile, Vodafone pastreaza tacerea.

In comunicatul de presa, Vodafone scrie ca Samsung Galaxy S III va disponibil la pre-comanda pentru toti utilizatorii Vodafone, in perioada 18 – 29 mai.

In material se mai spune ca, in exclusivitate pentru Romania, clientii Vodafone vor putea achizitiona versiunea de 32GB a smartphone-ului.

Promotional, utilizatorii vor primi trafic dublu, timp de un an, pentru optiunile de 500MB, 1GB si 1,5GB internet pe mobil.

Niciun cuvant insa de tarife. Nici pe site-ul Vodafone nu exista referiri la acest telefon.

Va urma, probabil, un alt comunicat in stilul PR-istilor care nu inteleg ca informatia este esentiala. Aveti mai jos comunicatul de presa integral.

Daca vreti sa stiti ofertele concurentilor de la Orange si Cosmote, intrati pe acest link. In stirea GadgetReport.ro veti citi toate detaliile legate de telefon si oferte.

Bucuresti, 14 mai 2012 – In perioada 18-29 mai, utilizatorii Vodafone Romania vor putea pre-comanda online, prin Call Center, in magazine proprii sau ale partenerilor, noul smartphone Samsung Galaxy S III, ce functioneaza cu sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich (4.0).
Mai mult, timp de un an, utilizatorii vor beneficia de trafic dublu de date, pentru extraoptiunile de internet pe mobil ce includ 500MB, 1GB si 1,5GB, la abonamentele incheiate pe o durata de 24 de luni.
De asemenea, versiunea de 32GB a revolutionarului smartphone Samsung Galaxy S III va fi disponibila, in exclusivitate pentru Romania, utilizatorilor Vodafone.
Samsung Galaxy S III, disponibil in versiunile cu carcasa alba si albastra, imbina tehnologia avansata dezvoltata de Google si cel mai nou hardware Samsung. Astfel, utilizatorii acestui smartphone de top beneficiaza de experienta oferita de display-ul de 4,8” HD Super AMOLED, cu o rezolutie HD de 720p (1280 x 720 pixeli), sustinut de un procesor quad-core cu o viteza de 1,4GHz.
Smartphone-ul dispune de o camera principala echipata cu un senzor de 8MP, precum si de o camera frontala, de 1,9MP, capabila de inregistrare HD la 30 fps. Software-ul de fotografiere a telefonului permite recunoasterea faciala, iar terminalul este capabil sa sincronizeze imaginile din galeria foto cu profilul prietenilor din retelele sociale.
Noul Galaxy S III dispune de functia ‚Smart stay’, prin intermediul careia detecteaza privirea utilizatorilor, prin camera frontala, si ajusteaza automat setarea luminozitatii ecranului. Mai mult, interfata ‚S Voice’ permite utilizarea prin comenzi vocale a unor functii precum alarma, redarea audio, ajustarea volumului sau trimiterea mesajelor. In plus, prin functia ‚Direct call’, in momentul in care un contact din agenda este afisat pe ecran, sau utilizatorul scrie un mesaj, telefonul apeleaza direct numarul respectiv, prin simpla ridicare a smartphone-ului la ureche.
Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc, avea 8,327,280 clienti inregistrati la 31 decembrie 2011. Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu 398 milioane de clienti in intreaga lume, inregistrati la 31 decembrie 2011. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.
***