Primul spot comercial pentru Galaxy S III pe piata europeana (VIDEO)

Data: 15/05/2012 | Autor: .

Samsung a lansat, luni, la televiziunile europene, prima reclama video la noul telefon Galaxy S III. Telefonul urmeaza sa fie vandut de la sfarsitul lunii in Europa si din iunie in Statele Unite.

In Romania, Galaxy S 3 va fi prezent in ofertele Vodafone, Orange si Cosmote dar si in magazinele retailerilor la preturi intre 500-600 euro.

Spotul de 60 de secunde insista pe ideea ca “telefonul iti intelege dorintele, te tine in contact cu cei dragi si te ajuta sa te exprimi”.

Interessant este ca spotul prezinta imagini din viata de zi cu zi si mai putin cu telefonul.

Aceasta este, potrivit expertilor, noua strategie de imagine a Samsung – sa sublinieze naturaletea lucrurilor si mai putin caracteristicile noilor sale gadgeturi.

Urmariti mai jos un clip care prezinta diferentele dintre spoturile iPhone 4S si Galaxy S III

Detalii despre telefon si primele teste video le vedeti aici.

Samsung Galaxy S III este disponibil in oferta Orange Romania la preturi care variaza intre 299 si 621 de euro (TVA inclusa) iar primele livrari vor fi facute incepand cu data de 30 mai. Smartphone-ul mai este disponibil cu precomanda si la Cosmote Romania, unde va fi livrat la finele acestei luni, pretul fara abonament fiind de 2.729 de lei, TVA inclusa.

Si Vodafone va comercializa telefonul. Intre 18 si 29 mai, clientii Vodafone din Romania vor putea inregistra o precomanda pentru noul smartphone Samsung Galaxy S III si in premiera pentru piata locala vor putea achizitiona inclusiv versiunea de 32 Gb a telefonului pe langa cea de 16 Gb.

In plus, utilizatorii primesc trafic dublu timp de un an pentru optiunile de 500 Mb, 1 si 1,5 Gb internet pe mobil pentru abonamentele incheiate pe o durata de 24 de luni. Oficialii companiei nu au precizat si pretul terminalului sau abonamentele cu care va fi disponibil acesta.