Eruption V100 si V200. E-Boda lanseaza 2 smartphone-uri

Data: 11/07/2013 | Autor: .

Eruption_V200-gadgetreportE-Boda lanseaza primele sale modele de smartphone Dual SIM, introducand o noua categorie de produs in portofoliul sau si devenind al doilea producator roman de smartphone-uri.

Astfel, telefonul Eruption V200 are un ecran IPS QHD de 4,5 inci, vine cu un design slim, care integreaza un procesor MT 6589M Quad Core de 1.2 GHz ce ruleaza pe sistemul de operare Android 4.1.2 Jelly Bean si este disponibil la pretul recomandat de 949 lei.

Totodata, Storm V100 este dispozitivul creat pentru utilizatorii care au nevoie de functiile avansate ale unui smartphone, dar dispun de un buget limitat. Acesta vine cu un ecran IPS de 4 inci si procesor MT 6577 Dual Core de 1 GHz ce ruleaza pe sistemul de operare Android 4.1.1 Jelly Bean si este disponibil la pretul recomandat de 649 lei.

„Decizia de a intra pe piata de smartphone-uri vine din dorinta de a oferi tuturor utilizatorilor romani acces la tehnologie, indiferent de bugetul de care dispun,” declara Alexandru Dragoiu, CEO E-Boda.

Varful de gama, Eruption V200, este un smartphone dual SIM, dotat cu memorie RAM de 1GB si o memorie interna de 4 GB, ce poate fi extinsa pana la 32 GB cu ajutorul cardului de memorie externa. Cu aplicatii preinstalate precum Gmail, Email Exchange, Adobe Reader sau Documents to go, modelul Eruption V200 se transforma in partenerul de business al utilizatorilor.

Avand o grosime de 8.9 mm, carcasa telefonului integreaza un display IPS de 4,5 inci, sensibil la atingere in 5 puncte. Rezolutia de QHD de 960×540 Mps si tehnologia IPS ofera culori vii, unghiuri mari de vizualizare si contraste puternice.

Eruption V200 vine cu o camera foto principala de 8 MP cu functii Face Detection, Smile Shot sau Continous Shot de pana la 99 de cadre. Camera frontala de 2 MP permite realizarea apelurilor video 3G sau prin intrmediul aplicatiilor precum Skype. Eruption V200 dispune de conectivitate 3G, Wi-Fi si Bluetooth.

Storm V100 este un telefon dual SIM ce se adreseaza utilizatorilor care isi doresc sa se bucure de functiile avansate ale unui smartphone, insa dispun de un buget mai mic. Acesta este dotat cu un procesor MT 6577 Dual Core la 1 GHz, memorie RAM de 512 MB si ruleaza sistemul de operare Android 4.1.1 Jelly Bean. Storm V100 integreaza un display IPS de 4inci sensibil in 5 puncte, cu o rezolutie de 800×480 Mps. Telefonul are si sitem GPS.

Telefonul are camera foto de 5 MP, conectivitate 3G sau Wi-Fi, memorie interna de 4 GB, ce poate fi extinsa pana la 32 GB. Smartphone-ul vine si cu o serie de aplicatii preinstalate cum ar fi: Firefox, Chrome, Facebook, Twitter, Documents to go, Adobe Reader sau RoTaxi. In plus, modelul Storm V100 are integrat receptor GPS cu asistent A-GPS pentru calatorii fara surprize neplacute.

Ambele modele de smartphone vin cu 2 capace de culoare alb si negru, folie de protectie si casti.