iPhone 5 s. Telefonul care ar putea aduce o noua revolutie

Data: 10/07/2013 | Autor: .

iphone_new3Fanii iPhone-ului asteapta cu interes lansarea variantei 5S, un telefon despre care fanii si o parte din experti cred va aduce un nou trend in lumea tehnologiei – ar putea fi primul smartphone cu ecran curbat.

Carcasa mai subtire, cu profil curbat, buton de home cu touch si camera de 12 megapixeli. Sunt principalele modificari ce ar putea fi aduse telefonului iPhone, odata cu noua generatie.

Potrivit unui studiu realizat de designer-ul Arthur Reis, carcasa va fi cu 20% mai subtire, masurand doar 6,1 milimetri grosime, relateaza Uswitch.

Telefonul ar urma sa aiba o camera de 12 megapixeli si un “Magic TrackPad”, care sa inlocuiasca butonul fizic de home, cu unul care functioneaza pe baza de touch.

Designerul Alvaro Toledo a pus toate zvonurile cap la cap si iata ce i-a iesit – un telefon spectaculos, unic prin forma si facilitate. Sa fie acesta noul iPhone 5S sau poate iPhone 6?

iphone_new2

International Business Times, citat de revista americana Forbes, scrie ca Apple ar putea prezenta noul telefon in jurul datei de 20 septembrie.

Predictiile se bazeaza pe lansarile anterioare ale companiei americane si pe superstitiile managerilor sai legate de date.

iPhone 5S ar trebui sa apara la doua zile dupa, asa cum s-a intamplat si in cazul iPhone 5, fata de lansarea iOS 6.

iphone_new