Samsung Galaxy S4 mini, disponibil in Romania. Cum arata si cat costa (VIDEO)

Data: 10/07/2013 | Autor: .

SamsungGalaxyS4Mini

Samsung Romania a lansat pe piata locala modelul Galaxy S4 mini, varianta compacta a smartphone-ului Galaxy S4. Pretul telefonului este intre 1.800 lei si 2.200 lei.galaxys4mini-specificatii-gadgetreport

Samsung Galaxy S4 mini vine cu un ecran qHD Super AMOLED de 4,3 inch si are o greutate de 107 grame.

Procesorul este un dual core de 1,7 GHz care, impreuna cu memoria de 1,5 GB, asigura o experienta fluenta pentru sistemul de operare Android 4.2.2 (Jelly Bean).

Telefonul prezinta doua camere foto – cea principala de 8 megapixeli si cea frontala de 1,9 megapixeli. Galaxy S4 mini are diferite functii si aplicatii utile, precum S Travel, aplicatia preinstalata care ofera asistenta si informatii in timpul calatoriilor, dar si recomandari pentru destinatii viitoare si ghiduri.

Telefonul dispune de asemenea de functia IR WatchON, prin care utilizatorii pot folosi dispozitivul ca telecomanda pentru televizor, sistem audio, DVD Player sau aer conditionat. O alta aplicatie care poate fi descarcata de pe Samsung Apps este S Health. Aceasta permite utilizatorilor sa isi monitorizeze caloriile, somnul, greutatea si nivelul batailor inimii. Samsung Galaxy S4 mini este disponibil in doua culori, alb si negru.