Esti la Orange? Cum iti dublezi minutele de pe cartela PrePay

Data: 11/11/2013 | Autor: .

orange_prepayOrange a lansat luni o oferta speciala dedicata clientilor PrePay prin care acestia au posibilitatea sa isi dubleze lunar beneficiul preferat.

Astfel, fie ca au deja o cartela sau isi activeaza un SIM nou, clientii pot alege sa-si dubleze traficul de internet, fie minutele/SMS-urile nationale si internationale catre fix sau mobil sau minutele si SMS-urile in retea, acest lucru fiind posibil in fiecare luna.

Pentru activarea ofertei, este suficient un apel la *100#, ramura Dublu, sau accesarea contului Orange, sectiunea Dublu.

In plus, prin programul Orange Phone credit, clientii au posibilitatea sa isi cumpere orice telefon din oferta comerciala Orange, la un pret mai mic, si pot beneficia de o reducere suplimentara, de 15 euro, la achizitionarea unui Orange Zali sau Orange Hiro, precum si de un bonus de 300 MB pentru trafic de internet.

Orange Phone Credit este singurul program cu ajutorul caruia utilizatorii de cartele preplatite pot sa acumuleze, la fiecare reincarcare, bonus ce poate fi folosit ca reducere la cumpararea telefonului dorit.