Evolio M4 Magic. Telefon românesc ieftin cu Android 5.0

Data: 5/05/2015 | Autor: .

smartphone-evolio-M4-Magic-04Evolio a anunţat lansarea Evolio M4 Magic, primul terminal sub brand românesc, la preț accesibil, care rulează versiunea 5.0 Lollipop de la Android. Dincolo de software, smartphone-ul se lauda cu sistemul audio ”Magic Sound”.

Sistemul audio cu care este dotat smartphone-ul, ”Magic Sound” include o boxă de 1 W integrată în partea frontală a terminalului și un amplificator de sunet bazat pe tehnologia Digital True Sorround (DTS).

Compania afirma, intr-un comunicat de presa, ca Evolio M4 Magic oferă, astfel, un sunet de înaltă calitate, fie că este folosit pentru ascultarea melodiilor preferate, pentru vizionarea unui film sau pentru apeluri. De asemenea, pentru ca experiența audio a utilizatorilor să fie completă, smartphone-ul este dotat și cu o pereche de căști Evolio.

Configurația tehnică a telefonului include procesorul quad core de la Mediatek, la frecvența 1,3 GHz, memorie RAM de 1 GB și Flash de 8 GB, cu posibilitate de extindere prin card MicroSD cu încă 32 GB.

smartphone-evolio-M4-Magic-03Ecranul de 4,5” al telefonului Evolio este de tip IPS, cu 16 milioane de culori, iar camera foto principală este de 8MP, putându-se realiza cu ea și materiale video la rezoluție Full HD.

M4 Magic este Dual-SIM și este compatibil cu toate rețelele mobile din România. Acesta va fi disponibil și în variantă Single SIM pentru operatorii mobili.

Mai multe detalii despre smartphone-ul M4 Magic se găsesc aici, acesta urmând a fi disponibil de la 20 mai în rețelele marilor retail-eri de specialitate.

Prețul recomandat de vânzare este de 499 lei însă poate fi achizitionat acum, cu precomanda, la prețul promoțional de 399,90 lei, aici, beneficiind de o reducere de 20% față de prețul de listă.

Evolio pune la dispoziția utilizatorilor și serviciul de Garanție Premium, care include înlocuirea display-ului spart sau defect al dispozitivului fără costuri suplimentare, pe lângă service express si extinderea garanției la 3 ani.