Evolio Onyx. Cum arata si cat costa cel mai nou smartphone romanesc

Data: 28/04/2014 | Autor: .

Evolio_Onyx_1Evolio a lansat luni noul smartphone ONYX, cu ecran OLED de 4 inchi, cameră foto de 5 Mpx și procesor Dual –Core la o frecvență de 1,3 GHz. Telefonul costa numai 349 de lei.

Noul smartphone Evolio este dual SIM și are procesor Dual Core Mediatek, tactat la o frecvență de 1,3 GHz, ce generează un consum redus al bateriei dispozitivului.Evolio_Onyx_3

ONYX este echipat cu o cameră foto de 5 Mpx, cu bliț incorporat, care dispune de funcții de  detectare a zâmbetului, captură panoramică, fotografiere continuă de până la 99 de cadre, și autofocus. Smartphone-ul mai are și o cameră foto frontală.

Ecranul de 4 inchi al smartphone-ului Evolio ONYX este de tip OLED, asigurând un consum redus de energie în timp ce redă peste 16 milioane de nuanțe de culori.

Evolio ONYX dispune de elementele standard de conectică prin Bluetooth, prin receptor GPS sau prin conexiune internet Wi-Fi 802.11 b/g/n.

Smartphone-ul Evolio ONYX rulează sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean ce include aplicații din suita Google cum ar fi: Gmail, Play Store, Google Maps dar și aplicații de socializare, precum Facebook. De asemenea smartphone-ul are și aplicații preinstalate dedicate pieței din România printre care Presaonline, Autovit și Seenow.

ONYX are o memorie Flash de 4 GB cu posibilitate de extindere cu până la 32 GB prin card Micro SD și cântărește doar 130 de grame.

Evolio_Onyx_2

Smartphone-ul Evolio ONYX este disponibil pe www.evolioshop.com și în magazinlele de specialitate, la prețul recomandat de 349 lei.   Mai multe detalii despre ONYX găsiți pe www.evolio.ro.