Samsung Galaxy S5 Prime, deconspirat. Cum arata CEL MAI SPECTACULOS TELEFON SAMSUNG

Data: 29/04/2014 | Autor: .

 

SamsungGalaxyS5Prime-SMG906-640x339

 

Samsung pregateste lansarea unei versiuni de lux pentru smartphone-ul Galaxy S5. Cunoscut sub numele de cod “Samsung Galaxy S5 Prime”, telefonul ar urma sa ofere specificatii superioare versiunii aflata deja in magazine.

O noua confirmare privind lansarea acestui telefon a venit chiar de pe site-ul Samsung. Intr-o prezentare oficiala, citata de ubergizmo, sud-coreenii includ si modelul SM-G906S/K/L.

Galaxy-S5-PrimePotrivit cunoscutului portal de tehnologie, denumirea ascunde, in fapt, noul smartphone Samsung Galaxy S5 Prime.

GadgetReport.ro relata, cu cateva saptamani inainte de lansarea Galaxy S5, ca cei care isi doresc noul smartphone de la Samsung ar trebui sa aiba putina rabdare.

In materialul “De ce sa NU te grabesti sa cumperi Samsung Galaxy S5”, anticipam atunci ca Samsung Galaxy S5 va fi doar o varianta intermediara si ca adevaratul smartphone de top va fi lansat la cateva luni distanta, dupa moda inaugurata cu succes de Apple cu ale sale modele “s”.

Ubergizmo estimeaza ca Galaxy S5 Prime ar urma sa aiba un display de 5,2 inchi cu rezolutia 2K  (2560 x 1440 pixeli), mult mai bun decat cel de pe Galaxy S5, noul procesor Snapdragon 805 pe octacore, 3GB de RAM  (fata de 2GB in versiunea lansata la Barcelona)  si 32 GB spatiu de stocare.

BGR relata anterior si despre o noua camera de 16 MP cu un senzor optic si o baterie mai mare, de 3,200 mAh.

Surse din piata afirma ca Samsung Galaxy S5 Prime ar urma sa fie prezentat oficial in luna iunie.