Evolio S5. Cum arată smartphone-ul de 349 de lei

Data: 20/07/2016 | Autor: .

Evolio S5. Cum arată smartphone-ul de 349 de leiEvolio a anunţat lansarea unui smartphone ieftin, destinat celor care nu au pretenţii foarte mari de la un telefon inteligent. Cu Evolio S5 intri pe internet, faci poze şi asculţi muzică la un nivel decent. Preţul este unul fără concurenţă, relatează GadgetReport.ro

Pentru cei 349 de lei, primeşti un smartphone cu un ecran IPS de 5 inch cu rezoluție 854 x 480 pixeli, prins într-o carcasă uşoară (128 gr.) şi subţire, de 8 mm grosime, cu margini metalice. Look-ul este unul excelent pentru nivelul de preţ, astfel că, cel puţin din punct de vedere vizual, telefonul se prezintă foarte bine.

În carcasă se ascunde un procesor quad-core la 1.3 Ghz care rulează împreună cu 1 GB RAM un sistem de operare Android 5.1 Lollipop.

Evolio S5 are un spaţiu de stocare de 8 GB spațiu de stocare, care poate fi extins prin slotul pentru cardurile microsd de până la 32 GB.

Telefonul este dual-sim (2 x microSIM), intră pe internet la viteze 3G, beneficiază de Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, microUSB, A-GPS și GLONASS şi radio FM.

Smartphone-ul are o cameră frontală de 0,3 MP şi o alta principală de 5 Megapixeli, cu autofocus şi LED flash.

Evolio S5 are o baterie de 2000 mAh, care îi asigură, cel mai probabil, o autonomie de o zi. Pachetul telefonului include: adaptor de priza, cablu de date/incarcare micro usb, manual de utilizare si certificat de garantie.

Pentru cei aflaţi în căutarea unui smartphone ieftin, acesta poate fi o bună alegere. Detalii aflaţi de pe site-ul Evolio.

Evolio-S5-3-630x325