Evolio X-Watch. Vrei un smartwatch la 249 de lei?

Data: 23/09/2015 | Autor: .

20150923_111157

Evolio a lansat miercuri primul sau ceas inteligent, X-Watch, un gadget cu un ecran FQVGA de 1,22 inchi, cu rezolutie 240X204 pixeli, prins intr-o carcasa din otel. Smartwatch-ul, primul sub un brand romanesc, costa numai 399 de lei (249 lei la precomanda) si va ajunge in magazine in octombrie.

Evolio X-Watch arata ca un ceas clasic la prima vedere, cu un  ecran cu diametru de 46,5 mm si o greutate de 50 gr.. Realizat de Mediatek si vandut sub marca Evolio, smartwach-ul este disponibil in doua variante, inox si negru. Ii poti pune orice curea obisnuita, pentru ca are telescoape clasice.

 

Ceasul are un sistem de operare propriu, insa compatibil cu iPhone si Android, astfel ca poate fi conectat prin Bluetooth cu majoritatea smartphone-urilor de pe piata si isi ia aplicatiile din Google Play. Foarte interesant este faptul ca are inclusiv functia SIRI, compatibila cu toate smartwatch-urile.

Ceasul are o baterie care ii asigura o autonomie intre 2 si 5 zile, in functie de cum il folosesti (alerturi, emailuri etc.)

Ecranul, din primele teste facute de noi, este unul care raspunde bine, insa nu extraordinar. Interfata este simpla si atractiva, cu mai multe ecrane pe care le poti schimba prin apasarea simpla a ecranului.

Evolio X-Watch are un organizer digital cu functia Reminder si funcţia antifurt, avertizandu-se cand te-ai departat cu mai mult de 15 m de smartphone-ul cu care este conectat. Ceasul are microfon si difuzor incorporate, astfel ca poti apela si primi apeluri cand te afli la volan etc.

Ceasul Evolio X-Watch va costa 399 de lei, insa la inceputul lui octombrie il veti putea cumpara pentru numai 249 de lei, intr-o vanzare speciala pe site-ul Evolio, prin precomanda.