Tu cum îţi asculţi muzica de pe telefon? Trei speakere ieftine şi de calitate

XiaoMi MiFa

Smartphone-urile si tabletele iti permit sa asculti muzica si sa vezi filme oriunde, la o calitate vizuala din ce in ce mai bună. Ce te faci însă atunci când vrei ca sunetul să fie mai tare? Ai două variante – o pereche de căşti sau o boxă wireless.

Dacă despre căşti v-am prezentat multe variante, astăzi vă arătăm câteva boxe produse de Xiaomi care au un sunet excelent şi un preţ foarte bun, între 80 lei şi 160 de lei.

Cel mai ieftin produs pe care vi-l prezentăm este Xiaomi Wireless Bluetooth 4.0 Speaker care, după cum spune şi numele lui, se conectează la telefon sau tableta prin Bluetooth şi vă oferă posibilitatea de a asculta muzică şi a vedea filmele într-o companie sonoră optimă, stereo, graţie celor două difuzoare de 2.5W.

Gadgetul se conectează automat la telefon când deschizi Bluetooth-ul şi are o autonomie de până la 10 ore oferită de bateria de1200mAh . Se încarcă prin usb sau cu adaptorul de priză de 5V.

Xiaomi Wireless Bluetooth 4.0 Speaker costă numai 19,51 dolari. Mai multe detalii aflati de AICI.

Un alt gadget interesant, cu un preţ de numai 21,11 dolari, este Xiaomi Mini Speaker Rechargeable Bluetooth 4.0 Hands-free Calls.

Este o boxă mică, uşor de transportat în geantă, rucsac sau ghiozdan şi care oferă o autonomie excelentă, de 12 ore, graţie bateriei de 2000mAh.

Boxa se conectează la telefon sau tabletă prin Bluetooth şi are o rază de acţiune de până la 10 metri, astfel că, de exemplu, puteţi să o controlaţi din bucătărie în timp ce ea se află în sufragerie.

Boxa este una optimă pentru o audiţie într-un mediu obişnuit, acasă sau la birou, fără să deranjezi vecinii sau colegii. Are o putere de 3W şi, foarte interesant, îţi permite să preiei apelurile prin butonul dedicat, astfel că vei putea vorbi pe speaker fără să mai scoţi telefonul din buzunar.

Se încarcă prin USB în aproximativ 4 ore, aşa că dacă o pui seara la încărcat, îţi ajunge pentru o zi completă de funcţionare.  Mai multe detalii aflati de AICI.

În fine, al treilea produs de la Xiaomi, care costă 42,47 de dolari, este cel mai cool gadget pe care vi-l propunem.

Vine cu un design special, sub formă de breloc, astfel că vei putea transporta XiaoMi MiFa oriunde, agăţată de o gaică de la pantaloni sau pusă în geantă sau poşetă.

Boxa are un difuzor de 3W capabil să difuzeze muzică până la 12 ore, graţie acumulatorului de 1100 mAh. Ce ne-a plăcut este că este rezistentă la apă şi praf, că vine în mai multe culori, în trend, şi că se conectează la orice gadget, de la telefon la tablet, laptop, prin Bluetooth. Mai multe detalii aflati de aici

Boxa, la fel ca şi produsele celelalte, le găsiţi pe GearBest.com, un cunoscut site de tehnologie care livrează în condiţii de siguranţă maximă şi în România.

Am păstrat surpriza pentru final. Dacă vreţi boxa XiaoMi MiFa, o puteţi lua cu o reducere de preţ, la 39.98 dolari, folosind cuponul GBXMMF.