eXpress – cum sa iti faci un laptop Apple din bucati

Data: 18/01/2012 | Autor: .

BulletTrain a lansat, la CES 2012, platforma eXpress care transforma tastatura wirelles si Magic Trackpad-ul de la Apple intr-un gadget ultra-ergonomic care poate fi folosit atat in stilul laptop cat si ca media center.

Impreuna cu o tableta iPad 2, veti putea avea, astfel, un adevarat laptop Apple, fara sa dati 3000 de dolari pe el.

Realizata din policarbonat si aluminiu, platforma eXpress include lacasuri speciale pentru ambele accesorii Apple. Puse impreuna, acestea se transforma intr-o tastatura confortabila, cu un trackpad urias.

eXpress vine in 10 variante coloristice insa pot fi realizate si versiuni la comanda, cu diverse imprimeuri de pe MusicSkins.com sau din alte surse.

Astfel, veti putea avea o platforma cu imaginea The Beatles, Pink Floyd, Elvis Presley, Madonna, Michael Jackson, Greatful Dead, Just Bieber sau Johnny Cash. De asemenea, sunt disponibile skinuri din desene animate precumSponge Bob Square Pants sau SouthPark.

Iar daca aceste skinuri nu va plac, puteti uploada “operele” voastre, iar eXpress le va tipari pe platforma BulletTrain.

Pretul versiunii de baza, din aluminiu, costa 79 de dolari, iar variantele colorate 99 dolari. Produsele urmeaza sa fie lansate in luna februarie.

Mai multe detalii aflati de pe site-ul oficial al companiei.

BulletTrain Express Keyboard Platform from Jake Ehrlich on Vimeo.