Fabulos! Show-ul TV cu Channing Tatum devenit viral pe internet

Data: 9/01/2016 | Autor: .

Channing Tatum Let it snow

Americanii ştiu să facă show la TV ca nimeni alţii. Dovadă că ediţia ‘Lip Sync Battle’ de la Spike TV a devenit cel mai viralizat eveniment al lunii ianuarie în Statele Unite. Celebrul actor Channing Tatum, soţia acestuia Jenna şi megastar-ul Beyonce au dus spectacolul la un nivel incredibil.

În showul ‘Lip Sync Battle’ în care Jenna Tatum a fost unul dintre concurenţi, prezentatorul LL Cool J i-a făcut acesteia o surpriză. În scenă şi-a făcut apariţia Channing Tatum, îmbrăcat precum Beyonce în clipul Run The World şi s-a pus pe dansat. Surpriza a fost şi mai mare atunci când pe scenă a apărut şi megastar-ul Beyonce. Clipul video care surprinde momentul a devenit viral pe internet, adunând peste 20 de milioane de vizualizări în numai câteva ore.

Celebrul actor nu s-a oprit aici. Şi-a continuat show-ul cu interpretarea celebrei piese „Let it go” din desenul animat Frozen.

Soţia actorului nu s-a lăsat mai prejos. În cadrul competiţiei ‘Lip Sync Battle’, Jenna Dewan, în vârstă de 34 de ani, a interpretat un lap dance incendiar, o replică la „Pony-ul” lui Channing Tatum.