Facebook Hackathon. Un program revolutionar pentru Ford (VIDEO)

Data: 6/03/2012 | Autor: .

Ford a anuntat, pe site-ul oficial, dezvoltarea unui program special de asistenta dedicat retelei de socializare Facebook, un fel de SIRI pentru soferi. Cu ajutorul Hackathon, soferii vor fi la curent cu toate update-urile de pe site si vor putea impartasi experientele in timp real.

Cu Hackathon nu vei mai avea nevoie de telefon pentru a fi la curent cu informatiile de pe Facebook. Pe display-ul masinii sau prin vocea sintetizata, vor fi prezentate ultimele posturi si detalii privind activitatea online a prietenilor.

In plus, vei putea prezenta prietenilor locurile in care te afli, posta mesaje prin apelare vocala si discuta pe chat cu cei care te intereseaza.

Hackathon va permite inclusiv chat-ul video, in conditiile in care masina va fi dotata cu o statie multimedia cu camera web.

Aplicatia va include, de asemenea, functii de sincronizare cu smartphone-ul si celelalte gadgeturi care le ai in masina, prin intermediul Bluetooth si Wi Fi.

Facebook Hackathon se afla inca in faza de dezvoltare. Ford nu a anuntat un orizont de timp in care o va include in dotarea masinilor sale.

Urmariti, mai jos, un clip video in care Ford prezinta cateva detalii din “bucataria” noii aplicatii.