Exmobaby. Afla ce simte si gandeste bebelusul tau

Data: 6/03/2012 | Autor: .

Exmovere Holdings a dezvoltat o aplicatie revolutionara despre care dezvoltatorii afirma ca iti spune ce e in mintea copilului tau. Asta in conditiile in care pentru parinti este destul de dificil in prezent sa isi inteleaga copiii care nu au inceput inca sa vorbeasca.

Gadgetul, aflat inca in faza de prototip, este format dintr-un ansamblu de senzori care masoara, printre altele, bataile inimii, temperatura, miscarile si le transmite catre un soft special.

Aplicatia ZigBee pentru Windows analizeaza datele si genereaza statistici si trimite emailuri catre parinti si medicul pediatru.

Softul monitorizeaza starea generala a copilului, fiind capabil sa detecteze inclusiv situatia emotiva a copilului. Pentru asta compara nivelul batailor inimii, temperatura corpului si miscarile acestuia.

Interpretate pe baza unor algoritmi si modele predictibile, Exmobaby prezinta o radiografie a starii micutului, daca este suparat, obosit, depresiv, fericit etc.

Dezvoltatorii programului afirma ca acesta este capabil sa genereze rapoarte aproape complete despre starea generala a micutului si mai ales cea mentala.

Exmovere Holdings testeaza Exmobaby pe un numar de copii din mai multe clinici americane. Nu exista, pentru moment, date privind lansarea oficiala si pretul acesteia.

Mai multe amanunte aflati pe site-ul oficial al aplicatiei.