Facebook Home a atins 1 milion de descarcari. Urmeaza varianta 2.0 (VIDEO)

Data: 10/05/2013 | Autor: .

facebook-home-samsung-540x304Facebook Home a adunat peste 1 milion de descarcari de la lansarea oficiala in Google Play, relateaza Mashable, care citeaza declaratiile lui Cory Ondrejka, directorul diviziei Aplicatii Mobile Facebook.

Comparativ cu cifrele retelei sociale, care a depasit un miliard de utilizatori, un milion de descarcari sunt inca putine, dar vorbim aici doar de utilizatori mobili cu Android, si doar de cei care au dispozitive care suporta Facebook Home.

Daca comparam aplicatia Facebook Home cu altele, este de remarcat performanta Instagram care, atunci cand a ajuns pe Android, a fost descarcata de peste un milion de ori in doar 24 de ore.

Facebook a anuntat, pe de alta parte, ca pregateste o versiune imbunatatita. Aceasta va aduce utilizatorilor, printre altele, posibilitatea de a-si modifica icon-urile si de a discuta cu prietenii cu care nu au initializat inca discutii.

In prezent, aplicatia afiseaza pe ecran doar bulinele cu cei cu care ai deja discutii. Incepand cu versiunea 2.0, pe care o vom vedea cel mai probabil in iulie, vom avea acces la un menu special din care vom putea selecta cu usurinta persoanele cu care vrem sa discutam.

Facebook Home poate fi descarcata gratuit din Google Play de catre utilizatorii de HTC One X, HTC One, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4 si Samsung Galaxy Note 2.

Aplicatia este compatibila cu versiunile de Android 4.0 Ice Cream Sandwich si Jelly Bean 4.1 si 4.2.

Pentru a folosi  Facebook Home, utilizatorii trebuie sa aiba instalat Facebook si Facebook Messenger. De asemenea, utlizatorii trebuie sa fie de acord cu „Facebook Intent“, un mecanism care asigura functionarea Facebook Home cu Android.

Dupa toti pasii acestia au fost urmati, utilizatorii vor avea acces la Cover Feed, Chat Heads si notificarile de pe ecranul principal.

Cum arata  interfata si cum se foloseste aflati din clipul video de mai jos.