Facebook Reactions. Se pregăteşte o schimbare fundamentală

Data: 28/01/2016 | Autor: .
facebook-reactions-gadgetreport.ro

Facebook Reactions

Facebook pregăteşte cea mai importantă modificare de la lansarea Timeline. Pe lângă butonul clasic de Like, Facebook va pune la dispoziţia utilizatorilor încă şase iconuri, intitulate Facebook Reactions.

Cele şase butoane vor sta lângă cel de Like şi vor permite utilizatorilor să îşi exprime mult mai bine reacţiile în privinţa informaţiilor, fotografiilor şi filmelor ridicate pe Timeline de prieteni.

În următoarele săptămâni, toţi utilizatorii vor putea folosi, astfel, iconurile ‘angry’, ‘sad’, ‘wow’, ‘haha’ şi ‘love’, relatează TheNextWeb.

Singurele semne de întrebare sunt legate de butonul „yay”, care s-ar putea să nu fie disponibil la nivel global pentru că testele au arătat că mulţi utilizatori nu l-au înţeles.

Anunţul vine la scurt timp după ce Facebook a modificat şi aplicaţia de mesagerie WhatsApp. Compania a renunţat la taxa anuală pentru utilizare şi a trecut la sincronizarea datelor (contacte, fotografii etc.) cu cele de pe Facebook.

Potrivit informatiilor The Independent, masura a fost luata „pentru imbunatatirea experientei utilizatorilor” si va fi activata automat, fara a mai cere permisiunea utilizatorilor, la prima actualizare.

Facebook_Reactions-gadgetreport-2

Facebook Reactions