Facebook Watch. Vom vedea filme, seriale şi emisiuni de divertisment în direct

Data: 10/08/2017 | Autor: .

Facebook Watch. Vom vedea filme, seriale şi emisiuni de divertisment în direct

Facebook pregăteşte lansarea, pe 28 august, a primelor sale producţii media. Prin intermediul Facebook Watch, utilizatorii vor putea urmări filme, seriale, emisiuni de divertisment şi transmisiuni sportive, în direct şi înregistrate, relatează GadgetReport.ro

Facebook se transformă, practic, într-o televiziune online, unde vom vedea, în principal gratuit, o gamă largă de programe TV. Vor fi şi programe cu plată, însă cele mai multe seriale, filme şi alte produse TV vor fi gratuite, pentru că Facebook a ales să includă reclame în cadrul acestora.

Facebook are marele avantaj că are o audienţă extrem de bine definită, compania putând livra informaţii exacte despre cine se uită la meciuri (vârstă, profesie, pasiuni etc.) şi să vândă, astfel, publicitate contextuală.

Facebook Watch va fi disponibil pe toate platformele, de la smartphone la tabletă, laptop, PC şi smart TV.

Programele Facebook Watch vor fi prezentate pe categorii, printre acestea urmând să se afle „Cele mai comentate”, „Programele care fac oamenii să râdă” şi „Programele la care se uită prietenii tăi”. Utilizatorii vor putea să dea share programelor pe News Feed sau în grupuri.

Facebook Watch promite o ofertă de câteva sute de producţii, chiar din momentul lansării, preconizată, pe surse, a avea loc pe 28 august.

Introducing Watch

Posted by Facebook on 9 August 2017

Printre acestea se vor afla şi o serie de emisiuni originale, precum Tastemade’s Kitchen Little, Nas Daily, Billboard’s “How it Went Down, National Geographic’s “Safari Live”, NASA’s “Science @ NASA”, All Def Digital’s “Inside the Office” şi progame sportive precum Major League Baseball şi NBA “WNBA All-Access”.

GadgetReport.ro relata, recent, că după ce a anunţat că va dezvolta propria ofertă de filme şi seriale, Facebook face un nou pas, semnificativ, în tentativa de a se impune decisiv pe piaţa media. Reţeaua de socializare a anunţat că a semnat un acord cu Fox Sports pentru a transmite în direct partidele din Champions League din sezonul 2017-2018.

În baza acordului cu divizia de sport din cadrul 21st Century Fox Inc, Facebook Inc.va transmite cele mai importante două partide din fiecare etapă din grupele Champions League, patru din şaisprezecimi şi 16 meciuri din sferturile de finală.

Facebook a înregistrat o audienţă de 3,7 milioane de utilizatori la meciul umanitar organizat, anul trecut, de Wayne Rooney, între Everton şi Manchester United.

Datele Facebook arată că peste 34 de milioane de oameni au interacţionat pe reţeaua de socializare doar pe tema finalei Champions League, câştigată de Real Madrid, numărul postărilor depăşind 98 de milioane.
Facebook a semnat, anterior, un contract de transmisie live a meciurilor din campionatul mexican de fotbal şi cel american. Fox Sports deja produce un show de profil pentru Facebook, difuzat săptămânal.