Samsung U Flex. Cum arată noile căști wireless lansate de sud-coreeni

Data: 25/08/2017 | Autor: .

După Level U și Level U Pro, sud-coreenii de la Samsung au lansat o nouă generație de căști fără fir care oferă un sunet mai bun și o autonomie mai mare. Principala noutate adusă de Samsung U Flex o reprezintă cadrul de legătură dintre căști, care a devenit unul flexibil și extrem de rezistent, relatează GadgetReport.ro

Samsung Level U/ Pro sunt printre cele mai bune căști wireless de pe piață. Le găsiți și în magazinele din România la prețuri cuprinse între 150 și 250 de lei.

Căștile Samsung U Flex oferă o experiență superioară, atât din punct de vedere al funcționalității cât și al calității sunetului.

Odată cu generația U Flex, sud-coreenii au renunțat la cadrul rigid care susține căștile și au optat pentru un cordon flexibil, cauciucat, hardware-ul fiind poziționat aproape de căști.

Urmăriţi unboxing-ul si primele impresii in clipul video GadgetReport.ro de mai jos.

Samsung U Flex, sunet mai bun

Samsung U Flex oferă o recepție Bluetooth cu o rază mai mare și un sunet superior, cu un bass semnificativ mai bun și înalte mai clare, grație wooferelor de 11 milimetri și tweeterelor de 8 milimetri, optimizate cu ajutorul tehnologiei Scalable Codec.

Căștile includ și o tastă activă, cu ajutorul căreia poți controla diverse funcții de pe telefon, precum Clock, Timer, Samsung Health.

Samsung U Flex au și comandă vocală și, în plus, cu ajutorul vibrațiilor, anunță utilizatorul când au apeluri, mesaje și update-uri de pe rețelele sociale.

Castile Samsung U Flex beneficiaza de suport Bixby integrat: doar trebuie sa vorbesti in timp ce apesi butonul, si Bixby va incepe sa lucreze chiar daca telefonul este in buzunar (functia Bixby este disponibila pentru modelele Galaxy S8/S8 Plus).

Castile sunt acoperite cu protectii din silicon (in pachet sunt disponibile 3 marimi: S/M/L) si se cupleaza una de cealalta magnetic pentru o utilizare usoara, ergonomica.

Samsung U Flex, autonomie și prețuri

Căștile promit o autonomie de 10 ore și sunt disponibile în culorile Black (Negru), Blue (Albastru) și Ivory. Căștile costă 78 de dolari pe Amazon. Au ajuns și în câteva magazine din România, la prețuri între 209 și 247 lei.