Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet. Cum arată cel mai spectaculos prototip electric

Data: 26/08/2017 | Autor: .

Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet. Cum arată cel mai spectaculos prototip electric

Concernul Daimler a lansat un concept spectaculos de model electric care aduce aminte de moda auto din anii 30. Imaginile cu Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet au devenit virale pe internet, relatează GadgetReport.ro

Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet are şase metri lungime şi un look elegant şi spectaculos, inspirat din designul bărcilor de viteză.

Modelul concept cabriolet este propulsat de patru motoare electrice, amplasate pe fiecare din roţi, care adună 750 de CP.

Mercedes-Maybach 6 Cabriolet accelerează de la 0 la 100 de kilometri la oră în mai puţin de 4 secunde şi are o viteză maximă, limitată electronic, de 250 KM/oră.

Maşina are o autonomie de 321 de kilometri. Cu încărcătorul fast-charge ţinut numai 5 minute în priză, Vision6 Cabriolet oferă o autonomie de 90 km, un record în materie.

La interior, Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet oferă materiale premium, de la pielea de pe scaune şi bord la display-urile uriaşe care oferă informaţii diverse şi opţiuni multimedia.

Daimler afirmă că modelul este un concept menit să demonstreze progresele tehnologice semnificative făcute în domeniul tehnologiei auto electrice. De la prototipul Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet la producţia de serie vor mai trece, probabil, câţiva ani.