Un nou laptop de jocuri, monitoare si Alienware Aurora. Premierele Dell Gaming și Alienware la IFA Berlin

Un nou laptop de jocuri, monitoare si Alienware Aurora. Premierele Dell Gaming și Alienware la IFA BerlinDell Gaming și Alienware au lansat la IFA Berlin 2017 laptopul de gaming Inspiron 15 7000, desktopul de gaming Inspiron şi monitoarele Alienware 34 Curved Gaming.

Noul laptop Inspiron 15 7000 Gaming

Noul laptop Inspiron 15 7000 Gaming oferă grafică NVIDIA GeForce GTX 1060 şi tehnologie NVIDIA Max Q Design, opţiuni de procesoare Intel quad core de a șaptea generație şi ventilatoare duale care menţin sistemul ventilat şi silenţios în timpul rulării celor mai complexe jocuri.

Opţiunile de ecran anti-strălucire IPS FHD includ un unghi larg de vedere sau 4K UHD, în timp ce software-ul Waves Maxx Audio Pro oferă un sunet precis.

Noul design de antenă 2×2 WiFi al laptopului oferă performanţe wireless excelente iar SmartByte software prioritizează conţinutul de gaming şi video pentru a menţine fluiditatea jocurilor şi elementelor video chiar şi în timpul descărcărilor de fişiere foarte mari.

O nouă baterie cu încărcare rapidă ajunge la 80% din capacitate în mai puţin de o oră, iar portul multi-utilizare Thunderbolt 3 conectează dispozitive multiple (incluzând suport pentru până la două ecrane 4K) la laptop cu rate de transfer de până la 40 Gbps. Iar pentru siguranţă există un cititor de amprentă digitală care activează Windows Hello pentru conectare facilă şi sigură.

Sistemele Dell Inspiron 15 7000 Gaming disponibile pe Dell.com îndeplinesc cerințele minime de specificații pentru Windows Mixed Reality Ultra și sunt optimizate pentru a fi compatibile cu noua cască Dell Visor Windows Mixed Reality.

Desktopul Inspiron Gaming cu cele mai noi procesoare multicore AMD Ryzen

Desktopul Inspiron Gaming încorporează cele mai noi procesoare multicore AMD Ryzen cu SenseMI, configuraţii Ready for VR cu carduri de grafică discretă AMD sau NVIDIA, suport pentru grafică duală, audio Waves MaxxAudio Pro cu Performance 7.1 Channel HD, discuri dure de mare capacitate cu opţiuni SSD şi dual-drive, plus un număr de până la cinci locaşuri pentru actualizări de stocare date.

Monitoarele Alienware 34 Curved Gaming

Dell oferă două monitoare curbate Alienware de 34 de inci, cu o zonă de vizualizare mai largă, cu iluminare personalizată AlienFX în patru zone de iluminare pentru mai mult de 150 de titluri de jocuri pentru PC.

Ambele monitoare sunt dotate cu NVIDIA G-SYNC, monitorul Alienware 34 Curved Gaming (AW3418DW) suportă o rezoluţie WQHD (3440×1440) cu rată de refresh de 120 Hz, în timp ce monitorul Alienware 34 Curved Gaming (AW3418HW) suportă o rezoluţie WFHD (2560×1080) cu rată de refresh de 160 Hz.

Ambele monitoare dispun de rată de refresh overclocked rapidă, combinată cu timpi de răspuns de 4ms, ceea ce oferă o experienţă ultra-fluidă de joc.

Alienware Aurora echipat cu noua placă grafică Radeon RX Vega 64

Alienware este primul OEM care oferă noul GPU de la divizia Radeon a AMD-ului bazându-se pe angajamentul său de a oferi jucătorilor opțiuni care să acopere diferite niveluri de preț, preferințe de mărci și niveluri de performanță.

Placa grafică Radeon RX Vega 64 etalează specificații de vârf ce includ procesoare de flux 4096 în comparație cu procesoarele Radeon RX 580 de 2304 și cu o bandă de memorie de până la 484 GB/s comparativ cu banda de memorie de 256 GB/s de pe cardul 580.

Premium Support Plus de la Dell

Noul serviciu de top Premium Support Plus, anunţat cu puţin timp în urmă, este primul şi singurul serviciu de asistență pentru consumatori care descoperă proactiv probleme, prevede probleme hardware şi optimizează performanţele pentru o experienţă de joc mai bună. Serviciul se bazează pe elementele de care se bucură clienţii Dell de tip business care folosesc serviciul Premium Support, cum ar fi suport telefonic 24/7 şi suport hardware şi software, fiind o actualizare a serviciului anterior în scopul furnizării celui mai cuprinzător serviciu de suport disponibil pentru PC-uri de gaming.

Premium Support Plus este primul și singurul serviciu de asistență pentru consumatori, care oferă atât tehnologia proactivă, cât și pe cea predictivă a SupportAssist pentru utilizatorii casnici și pentru gameri. Acest serviciu include şi caracteristici de suport avansat, cum ar fi reparaţii pentru daune accidentale şi eliminare automată a viruşilor pentru a optimiza performanţele legate de o experienţă mai bună de joc.

Când apare o problemă, noi sprijinim jucătorii să se întoarcă rapid la joc, indiferent unde aceștia se află. Premium Support Plus oferă suport internațional de călătorie, incluzând acces la serviciiile de reparații și, dacă este disponibil, la fața locului, după diagnosticarea de la distanță de către un tehnician.

Serviciul Premium Support Plus este disponibil acum în 69 de ţări pentru PC-uri Dell Inspiron Gaming şi Alienware, ca şi pentru sisteme XPS şi Inspiron.