Febra iPhone 4S: 200.000 de comenzi in 12 ore

Data: 8/10/2011 | Autor: .

Operatorul telecom american AT&T a anuntat ca noul smartphone iPhone 4S reprezinta cea mai de succes lansare a unui telefon Apple.

Compania a anuntat vineri ca a primit peste 200.000 de precomenzi pentru iPhone 4S in doar 12 ore de la lansarea telefonului.

iPhone 4S va fi disponibil pe piata incepand cu 14 octombrie.

Telefonul a fost prezentat marti si dispune de un procesor dual core A5, de doua ori mai rapid decat cel de pe iPhone 4 si care permite o grafica de 7 ori mai buna decat pe iPhone 4.

Pe langa noul procesor, telefonul a primit o camera de 8 megapixeli (3264X2448 pixeli), cu 60% mai multi pixeli decat pe iPhone 4, capabila sa filmeze in HD la 1080p.

Pentru a demonstra performanta grafica, oficialii Apple au rulat, in direct, jocul Infinity Blade 2 care va fi lansat oficial pe 1 decembrie.

O alta noutate este includerea modulului Qualcomm Gobi Baseband, care ii permite sa functioneze atat in GSM cat si CDMA. iPhone 4S va beneficia de tehnologia HSDPA, care ii va permite download-uri de pana la 14 MP/s.

Apple a lucrat si la autonomie. Noul telefon va rula  8 ore in 3G, 14 ore in 2G si 9 ore in Wifi. Daca urmaresti filme, asculti muzica sau te joci, bateria va rezista pana la 10 ore.

Dincolo de specificatiile hardware, poate cele mai interesante noutati au venit din zona software. iPhone 4S este primul care ruleaza noul sistem de operare iOS 5, cu tehnologia iCloud, care permite utilizatorului sa salveze online, contra cost, muzica, filme si alte fisiere. Primii 4 GB vor fi gratis.

Asa cum GadgetReport.ro a anticipat, dincolo de specificatiile tehnologice, noul iPhone 4s include o aplicatie cu adevarat revolutionara in modul in care percepem in prezent comunicarea – Voice Control. Cititi mai multe despre aceasta tehnologie aici.